Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Gnieźnieńskie zakończenie sezonu motocyklowego 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gnieźnieńskie zakończenie sezonu motocyklowego

23 październik w godzinach 12:00 - 15:00

PROGRAM IMPREZY:

godz.: 12:00 - Zbiórka 

godz.: 12:30 - Start parady przez miasto

godz.: 13:00 - Zielone zaplecze Muzeum Zabytków Kultury Technicznej, gril, kawa, herbata, konkurencje, zwiedzanie wystawy, konkurencje z nagrodami. Nagroda Główna: profesjonalny podnośnik motocyklowy

Opublikowano

Jak nie będzie lać z nieba to jestem za 

Opublikowano

Gniezno coś późno robi zakończenie.

Jak pogoda dopisze to i ja się zapisuję na to zakończenie !

Opublikowano

Jestem za przy dobrej pogodzie, a termin przesuneli w czasie ze względów organizacyjnych brak zgody na paradę.

Opublikowano

Nie bardzo wiem kto to organizuje. Uczestniczymy w każdym rozpoczęciu i zakończeniu sezonu w Gnieźnie. Pojawia się na nich kilka tysięcy motocykli z całej Wlkp i nie tylko. Kto był ten widział.Od kilku lat pojawiły się osobne imprezy organizowane przez różne zrzeszenia czy kluby nie wiem jakiej nazwy używać. Mógłbym opisać tu historie MC ale nie ma to chyba większego znaczenia. Generalnie nic nie wiem żeby w tym terminie była jakaś zorganizowana impreza. Kolego 1912 Michał mógłbyś podać źródło tej imprezy?
 Główne rozpoczęcie/zakończenie zawsze ma asystę służb. Chyba, że to jakaś poboczna/inna/old timer/nie MC/coś innego impreza. Jestem ciekawy.

Opublikowano

Informację o zakończeniu w Gnieźnie mam z profilu na Facebook-u, znalezione przez wyszukiwarkę Google. Na Facebook jest profil z tą datą i informacją o zmianie terminu. Porzednia data wydarzenia widnieje jako 9.10.2016r.

Opublikowano

Do organizacji tej imprezy przyznaje się na fejsie NO LIMIT CREW Gniezno.

Opublikowano

Classic MC Poland utworzył wydarzenie, a No Limit Crew Gniezno udostępniło je na swoim profilu. Tak to się przedstawia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przemo ja się szykuję i trochę martwię się pogodą ponoć ma padać. Tak czy siak się zdzwonimy.

Opublikowano

Jestem chętny na wyjazd... ale pod warunkiem bezdeszczowej pogody, więc ostateczna decyzja zapadnie pewnie jutro przed samym wyjazdem.

Opublikowano

Dla chętnych spotykamy się jutro o godz 11.00 pod stadionem. Propozycja trasy S5. W Gnieźnie parada rusza o 12.30 z rynku.

Opublikowano

Jak nie będzie padać to oczywiście melduje się pod stadionem o 11,00

Opublikowano

Ja również uzależniam wypad od aury pogodowej, łapie mnie przeziębienie i nie chciałbym pogorszyć swojego stanu.

Opublikowano

spotykamy się pod lokomotywą

robimy pamiątkowe zdjęcie i w drogę !

Opublikowano

Sorki  ale na prawdę mi się spieszyło.

Opublikowano

No to teraz sobie posłodzimy ale mieć takiego gościa w grupie jak ty to sama przyjemność i kulanko z tobą to fajna sprawa, a w ogóle to dzięki za fajny wypad, fajnie że  pogoda dopisała 

bcd4e218cd07ff3a242c4cbe044fdad5.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

a7258da40c178d2491a42ffbced090b8.jpg

aca2373b237a86456ca97d8adb40a3d2.jpg

1543824c0dbdc10d794126c13365a0cf.jpg

Opublikowano

Okiem rejestratora: 

• Sympatycy
Opublikowano

A czyj ten fajny, rzadki okaz jakim jest NSS300? Czyżby Przemka? !OK

Opublikowano

Tak jeden z rumaków że stajni Przemka.

Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zostaliśmy uwiecznieni na tym zakończeniu sezonu w Gnieźnie 23,10,2016r. 12min. 10 sek. Dokładnie nas widać.