upiór Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam no to mamy piekną jesień 2016 roku . Czas mija myk myk i zima , ale jeszcze troszke czasu nam zostało na śmiganie . Troszkę nostalgiczny kawalek na wspomnienia jakie nam pozostały . Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 To prawda ale trzeba korzystać ile się da i pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ja właśnie wróciłem z kaszubskiej kulanki. Kolesie z chojnickiego klubu motocyklowego porwali mnie na przejażdżkę. Pogoda jeszcze super. Jak tak dalej pójdzie to do Siemika śmigniemy na 2oo, co ? Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wczoraj zrobiłem 1,5 godzinną rundkę na swojej Hondzie , pogoda dopisała . Wystawiłem FJS na sprzedaż , bo chciałem kupić SW T ewentualnie Burka 650 . W sezonie zrobiłem ponad 5 tys .km i tak mi się dobrze jeżdzi ,że raczej ją zostawię na następny sezon . Sprawuję się wzorowo i nie wymaga większych nakładów , Ewentualnie zerwę folię i zrobię ładny lakierek ( może ciemny brąz ) . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ustalone zostalo z Robertem wyjazd na 2,00 o ile szaman dotrzyma słowa . Alina być może nie pojedzie ale to jeszcze zobaczymy . Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 3 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Siemka Jak Małi wspomniał, na Mierzeję może wyskoczymy naszymi kozami, o ile nie będzie lało, ale to już w rękach Szamana. cały czas jeżdżę kozą do fabryki , na wycieczki nie mam za bardzo czasu - taki life... Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 No i po jeździe szaman się nie spisał To prawda ale trzeba korzystać ile się da i pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jakby co to jadę z Wami swoją kozą . Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kiedy ten wyjazd Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ale się za Wami wszystkimi stęskniłem , dobrze że za chwileczkę widzimy się na Mierzei Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Też sie cieszę, że sie wreszcie zobaczymy. Kto jedzie skutem ? Może dobrze byłoby zakończyć sezon na 2oo ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 My pojedziemy wesołym autobusem :-D (Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jak spoglądam za okno to też skłaniam się ku 4oo. Pogoda paskudna. Brrrrrr!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja odstawiłem hondzinę do cieplutkiego garażu :-), jak na razie ;-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Października 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Siemka. Pochwalę się. Ania dzisiaj zdała egzamin na motocykl do 125cm. Skuter czeka już w garażu. Zapowiedziała mi również że jeśli tylko śnieg nie będzie padał to na mierzeje pojedzie swoją Hondą a tatuś żeby nie był gorszy również Hondą dla towarzystwa córeczce. Dziś było tak fajnie że rozgrzałem " bawarkę " przez kilkanaście kilometrów. Pozdrawiam Siemik Pamiętacie może kto z forum robił tabliczki z nikiem pod tablicę rejestracyjną. Nie mogę znaleźć tego tematu na forum. 1 Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Witam . Ale zimno wiatr jak pieron . Tabliczki robiła mamusia ale pewny nie jestem . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Grzesiu pogratuluj Ani od nas już dziś a na Mierzei pogratulujemy jej osobiście W necie znajdziesz wiele firm które wykonują takie tabliczki Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Grzesiu gratulacje dla Ani, niech jeździ bezpiecznie, a Ty ciułaj kasę na paliwo, bo jak nie to Ania będzie spuszczała z bawarki. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Grześ, no to masz teraz kompana na miniskuterowe wycieczki. Gratulacje dla Ani !!! Zuch dziewczyna . Ja dojadę na Mierzeję chyba autem. Pogodę zapowiadają na poziomie 7 stopni i sobota/ niedziela deszcz. Lichota jednym słowem , ale paszcza się śmieje, bo się zobaczymy. Nie pamietam jak niektórzy wyglądają więc jak Was nie poznam to proszę o wyrozumiałość. Upiór chyba miał wąsa . Tyle wiem. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Czep się Gs :-P :-D Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Gratulacje dla Ani. Za tydzień o tej porze to już grzecznie w łóżeczkach będziemy Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Co za pogoda czas sie rozruszać . Na tą pogodę znalazłem szfarny hi hi hi kawałek . Dawać moc na glośniki co by sąsiadki slyszaly . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Małi, rozruszałeś mnie na maksa tym kawałkiem. Idę zatem pobiegać z psiakiem do lasu i odliczam już godziny do naszej Mierzei. Co pijemy ? Co tańczymy ? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witaj bobasku . To niech mi teraz powspomina . Ja też odliczam czas na góry , w tym a raczej w 2017 roku za namową i przekazanymi tematami przez Radka ( dzieki chlopaku ) inaczej podejde do śmigania hi hi hi , Nie mam zamiaru śmigać jako TAXI po wyciagach . Na 100 % wale na Bachledową tam jest inny świat i inne klimaty szkoda gadać . Na dokładkę zapodam ci jeszcze Lide Fah wspanialy głos i widoki ech . P.S. Ciekawe kto się bardzej nabiegał pies czy jego pan, hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi