Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Skuter października 2016 - KANDYDATURY

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Jestem zaszczycony Waszym wyróżnieniem i gratuluję jednocześnie kontrkandydatom.
Zabawa kręci się dalej, zaczynajcie pstrykać foty do karty październikowej a następnie zamieszczajcie je zgodnie z poniższymi zasadami
:)
Proszę, przeczytajcie uważnie Wymagania Techniczne.

>> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN ::::::::

Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym.

• Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela.

• Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ

• W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtĂłrnie użyte w kolejnych edycjach.

• Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie.

Szczegóły wątku:

1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy:

a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta).

2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków:

a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY

b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE.

c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.

d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN.

3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.

Szczegóły głosowania:

1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny

2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca.

Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail:

fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.

• Klubowicze
Opublikowano

To ja może zacznę pierwszą focią.. w poszukiwaniu zachodzącego słońca :)

DSCF1601_800px.jpg

Opublikowano

W ubiegłym miesiącu spóźniłem się godzinę, więc wstawiam w tym wspomnienia z Albanii

WP_20160829_10_44_06_Rich.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

Wspomnienie z wakacji.

DSCF5398.JPG

• Administrator
Opublikowano

Coś na czasie...

Jesienne klimaty I

e192fb6ac30ebabe.jpg

Jesienne klimaty II

05163d9aa2bc0ae5.jpg

Opublikowano

Nasze piękne Bieszczady !!!

IMG_5097.JPG

obrobka.JPG

Opublikowano

Bez obróbki, w końcu prawdziwa jesień :)

FOT 1.

a21bdbbd9d0432ebgen.jpg

FOT 2.

35e7c05f170b2441gen.jpg

FOT 3.

a4757b66520b8759gen.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Zazwyczaj nie zamieszczam 2 fotek w konkursie. Ale kolory dzisiejszego dnia mnie urzekły. Kolory jesieni...
6de0152c07a74c317ca3a1a1cd986418.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Pierwsza moja próba :) Burek pośrodku niczego czyli wspomnienie letniej wycieczki

WP_20160615_009.jpg

Opublikowano

Cos z dzisiejszego wypadu :D

Fot.1

20161015_133556.jpg

For.220161015_133617.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...