Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2017 Byłem wczoraj w Zimnych Dołach, dojazd bezproblemowy, sucho i pięknie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2017 No to pięknie i myślę Paweł, że też przyjedziesz. Do weekendu nie powinno być bardzo deszczowo. To co robimy spotkanie ? Jak tak to trzeba by to ogłosić. Ja oczywiście "na tak, ale w opcji light " i jest mi obojętne czy sobota czy niedziela. A mam na dziś w planach małe polatanko po okolicy też się tam wybiorę, bo nigdy nie byłem. Tak jak pisałem. Byłem tam dzisiaj i potwierdzam słowa Szorstkiego. Jest bajka.
tycjana Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 A ja w ten weekend nie mogę,to i Gumisiek nie dojedzie...
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2017 No i ja jestem wyjechany Szkoda, bawcie się dobrze i smacznej kiełby .
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2017 Byłem dziś na małej 150 km połatance wokół Warszawy i taką piękną i pustą Roztokę zastałem.
Rekomendowane odpowiedzi