Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Października 2016 Autor Administrator Opublikowano 1 Października 2016 19 minut temu, DaniL napisał: To akurat ściema Człowiek się cieszy, że spotyka go coś wyjątkowego a tu przyjdzie taki i wszystko zepsuje Na dodatek nie jedzie z nami na ognisko Może "inną razą" dasz radę 6 godzin temu, Jack napisał: Jeśli w Integrze wrzucę kiełbasę pod kanapę, to przyjadę z gotową już do spożycia W Tmaxie mikrofalówka podkanapowa też dobrze podgrzewa 1
Tatko Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Panowie tylko co byście tych giętych za bardzo nie uwędzili
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2016 Dnia 2016-09-29 o 21:31, wojtek_pl napisał: Tylko chyba lepiej jeżeli każdy przyjedzie już z kiełbasą, bo jak całą watahą pójdziemy do sklepu to godzinę będziemy stać w kolejce do kasy. Dnia 2016-09-30 o 08:29, MariuszBurgi napisał: Zawsze tak było i zawsze "napadaliśmy" okoliczny sklep w Lesznie Przyjmijmy, że tym razem na 12'stą stawiamy się już z paszą pod kanapą . Start spod C66 ok 12:15 i ok 13:00 jesteśmy na miejscu w Roztoce. Czemu mamy zmieniać stare zwyczaje, te zakupy to też była atrakcja i nigdy nie trwały długo . Zawsze było wesoło.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2016 Oj tam, oj tam. Wiadomo, że do sklepu i tak zajedziemy. Kto nie będzie stał w kolejce w sklepie, ten będzie czekał pod sklepem. A potem szybka prosta...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Października 2016 Autor Administrator Opublikowano 1 Października 2016 Wiesiu, to są detale, które ustalimy jutro o 12'stej.
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2016 Ja napewno zajadę do sklepu po giętą
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 1 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2016 Jak nie bedzie padac to jestem.
Klubowicze valdi Opublikowano 2 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2016 no to jedymy
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 2 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 2 Października 2016 Dla zastanawiających się:Widok w kierunku RoztokiPozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Października 2016 Autor Administrator Opublikowano 2 Października 2016 Od 13'stej do 17'stej mamy rezerwację parceli, drewna, kijków, ławek oraz... bezdeszczowej pogody Później wszystko możliwe. ... a od jutra aura... jak widać na załączonym obrazku Tak więc szablę w dłoń i na koń!
Tatko Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Moźe nie tak szable jak gięta w dłoń i na koń
malutkiv6 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Tez bede tylko moge sie spoznic z 5-10 min wiec bardzo prosze o poczekanie bo czekam na rodzicow do opieki nad mala
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Października 2016 Autor Administrator Opublikowano 2 Października 2016 No to jesteśmy
Tatko Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Ognisko płonie kiełba w trakcie konsumpcji i gitara. Wszelakie Polaków rozmowy.
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2016 Ja już w domciu. Dzięki za towarzystwo i miłe pogaduchy. Kiełba wciągnięta, płuca dymem z ognicha przewietrzone. Do miłego.
GrzechoCnik Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 No i się skończyły kiełbaski. Pogoda dopisała a wąsy mi tak dymem nasiąkły, że przez tydzień będę czuł natarczywy zapach ogniska. Fotki są do obejrzenia TUTAJ. A Arturas zszedł z placu boju ostatni 1
malutkiv6 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Ja rowniez wielkie dzieki za moj pierwszy i mysle ze nie ostatni wspolny wyjazd chociaz 125 ale staralem dotrzymac tempa . Wielkie dzieki za utrzymanie tempa podemnie jadac do łomianek na "lodziki" wracajac do stolicy!! Juz chodzi po glowie robienie papierow i zmiana na troche mocniejsze wozidelko co by nie byc leniwcem w grupie
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2016 Ognisko udane jak zawsze. Roztoka przyjęła nas w pięknej jesiennej pogodzie. Słoneczko grzało aż miło. Fotki: https://goo.gl/photos/QqCxvTPm9bsYgL21A 2
Tatko Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Było super Wszystkim dzięki. Roni z Anią podziękowanie że wzięliście ze sobą Krystiana z Szanowną Małżonką oby takich spotkań więcej. Wszystkim zdrowia i do zobaczyska.
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2016 Ja też już w domu.Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo i pogaduchy przy ognisku. Do następnego.
krzysiu Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Tak jak było obiecane pogoda była super, zadowoleni, szczęśliwie dotarliśmy do domu. Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Pozdrawiam
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2016 I Ja razem z Sarą dziękujemy za razem spędzony czas. Tak jak przewidywałem było super. Dzięki i do następnego. 1
Rekomendowane odpowiedzi