MarcinoV Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam po długiej nieobecności. Czy w najbliższym czasie szykuje się jakieś spot ? Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Pewnie najbliższy będzie jutro pod Areną. Zapraszamy. Zawsze 2-3 osoby z forum są rotacyjnie. Mnie poznasz bo będę jedynym pod Areną brązowo-złotym BMW z trzema przyczepami kempingowymi zamiast kufrów. Poza tym tutaj też można śledzić: https://www.facebook...473229148692931 Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Pany jutro 11 mak przy makro, Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Sobota zapowiada sie ponad 10stC jakieś wypad ?? Odnośnik do komentarza
MarcinoV Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Niestety robota mnie wzywa Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Cześć ktoś jeździ ze starej ekipy czy wszyscy poszli w moje ślady i przesiedli się na trochę większe sprzęty?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Marcus, a na tych "większych" sprzętach to się już tylko siedzi ?? pytam bo ja mam tylko "mniejsze" sprzęty w garażu. Jak dotrę silnik (po małym remoncie) to na pewno w jakiś weekend wybiorę się do Lublina w odwiedziny do córy na studiach. A gdzie te wasze spoty się odbywają ? Bo ja od Fecebooka trzymam się z daleka. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 23 rozpoczęcie sezonu start plac zamkowy ,parada do Arena stadion zapraszamy. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Pany rozpoczęcie sezonu 7 Maj start z pod Zamku Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Jest ktoś z Lubelskiego kto by miał czas i ochotę pośmigać Na jakąś niedziele lub sobotę ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 25-26 sierpnia jest "XI Zlot Motocykli WSK i innych" w Świdniku. Poszukajcie tego na fejsie. Są występy muzyczne, pokazy oraz parada na którą Was chętnych zapraszam. Ja się wybieram. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 super . Postaram się być Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Mapka przejazdu parady Zlotu WSK: A TUTAJ jest link do informacji o imprezie. Proponuję spotkanie w sobotę o 13:30 na parkingu w TYM MIEJSCU Będę łatwo widoczny w odblaskowej kamizelce Burgmanii. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi