Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dystrybucja motocykli marki Honda w Polsce

𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Dobre wieści od Hondy :)

Od blisko roku sporo mówiono (nieoficjalnie) od wycofaniu się Honda Motor EU z rynku Polskiego. Chodziło konkretnie o dział motocykli.

Wszystko wskazywało, że dział moto Honda przejmie jakiś prywatny podmiot.

Dziś otrzymałem maila z którego kluczowym jest ten tekst:

[...]Dystrybucja motocykli marki Honda w Polsce pozostaje pod skrzydłami oddziału w Polsce. Honda nie planuje przekazania biznesu do prywatnego dystrybutora.[...]

Tą pozytywną informacją chciałem się z Wami podzielić :)

Pocieszenie nie dla mnie? Mi w mojej SP-2 w Hondzie w Szczecinie nie są w stanie wymienić simeringów w lagach przedniego zawieszenia... Bo podobno w całej PL nie ma w sieci Hondy klucza do ich wymiany... A więc ASO "zacna" ahoj ;) ...

• Sympatycy
Dnia 6.09.2016 o 18:21, dr.big napisał:

Pocieszenie nie dla mnie? Mi w mojej SP-2 w Hondzie w Szczecinie nie są w stanie wymienić simeringów w lagach przedniego zawieszenia... Bo podobno w całej PL nie ma w sieci Hondy klucza do ich wymiany... A więc ASO "zacna" ahoj ;) ...

Robert, cóż mogę powiedzieć... Chciałem dobrze, a wyszło ja zwykle... Niestety na pewne rzeczy nie mam wpływu, a szczególnie na wyposażenie innego działu-serwisu...

Spuszczam głowę i posypuje popiołem. Wstyd mi za kolegów i firmę...

Wojtku, przecież to CAŁKOWICIE nie Twoja wina, na razie moto stoi, w tygodniu dowiadywałem się w Hondzie Berlin :) . Nie jest źle, kapcie mi nie spadły ;) ...

• Sympatycy

Wiem, że to nie moja wina, ja robię wszystko żeby zaspokoić wszelkie potrzeby i oczekiwania klientów naszego serwisu.
Wstyd mi za kolegów z serwisu mechanicznego :/

• 2 tygodnie później...
  • Administrator

Przy okazji tematu,

Honda uruchomiła nową globalną stronę internetową z zapowiedziami nowości zaplanowanych na rok 2017 ->>> HondaMotoGlobal