Bobas Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Musi być ciepło, bo przecie jeszcze przed nami dużo śmigania, co ? Odnośnik do komentarza
Rafał Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Będzie, bedzie cieplej niż w sierpniu. W końcu natura musi mi wynagrodzić 17 lat bez 2oo Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Wrzesień będzie ładny , kulanie zapewnione . Dzisiaj zrobiłem ze 100 km na swojej Hondzie i było świetnie. Nawet przejechałem się Burkiem 650 z 10 km . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 I jak wrażenia po przejażdżce Burgmanem ? Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Myślę ,że następny maxi to właśnie Król . Do Hondy nie mam zastrzeżeń i wielkich różnic nie ma . Prowadzi się trochę inaczej i czuć odrobinę masę burka . Ale trzeba próbować różnych sprzętów . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Popadali chiba jak te muchi, co ? Żyjeta ? Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jestem Burkiem w Zakopanem 16 stopni i pada deszcz. Gdzie ta pogoda? Jutro Słowacja może tam będzie ładnie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Września 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jutro będzie piknie Radku specjalnie dla Ciebie Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jestem Burkiem w Zakopanem .......... To znaczy jak Jakiś gorol cię uwiązał przy budzie i kazał szczekać .... 16 stopni i pada deszcz. Gdzie ta pogoda? Jutro Słowacja może tam będzie ładnie. Na Podkarpaciu od kilku godzin już nie pada, drogi suche, a przed zmrokiem zdążyło jeszcze wyglądnąć słońce. Jutro będzie gorąco. Ja na Słowacji byłem w sobotę i jeszcze pływałem z jeziorku. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Szaman zapewnia pogodę od czwartku ;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Dzisiaj jechałem rano do roboty, 7 stopni było o 5 tej, ale po południu ma być ładnie ;-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Trzymam was za słowo. Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Pogoda ładna , słoneczko świeci i droga sucha . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dnia 6.09.2016 o 19:45, Burgerman napisał: Jestem Burkiem w Zakopanem 16 stopni i pada deszcz. Gdzie ta pogoda? Jutro Słowacja może tam będzie ładnie. Ty to zawsze potrafisz zaskoczyć człowieka !!! Odnośnik do komentarza
Rafał Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzisiejszy dzień piękny -- po całym tygodniu w pracy od rana do wieczora w końcu wybraliśmy się na małą wyprawę Pętelka Chojnice-Szczecinek-Miastko-Bytów-Kościerzyna-Chojnice (rewelacyjne drogi, no może dla mnie jeszcze trochę zbyt kręte) Dzień zamykam z przebiegiem zwiększonym o 275km Dziękuję wrzesień za ładną pogodę - brawo Ty:) Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Września 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Radziu. Zazdraszczam. 20tego sam startuje w góry z Sylwią bawarką. Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Grzesiu, zdzwonimy się jak wrócę. Podam ci fajne trasy z zakrętasami. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jak dobrze się wszystko ułoży to dołączę do Siemika. Grześ, być może dopadnę Cię na jakimś ostrym winkielku. Jak nie będziesz miał oczywiscie głowy przy asfalcie. Ja dziś cały dzień wymachiwałem pędzlem, bo obiecałem córce, że pomaluję jej pokój. NIEDZIELA Wróciłem przed chwilą z wyścigów na 1/4 mili. Ale były sprzęty !!! Ścigały się motocykle i samochody. W motocyklach najszybsze były podrasowane Hayabusy, a najszybsze auto było z silnikiem Hondy type R z podwójnym doładowaniem. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Witam pogoda na drugi końcu Polski normalnie nie do wytrzymania .Warto było pojechać chociaż na chwilę z przyczyn technicznych musieliśmy szybciutko wracać szlak by trafił . Ale z lekka wracaliśmy jak po wojnie hi hi hi , ale była zabawa . P.S. W końcu mały dostał to co chciał hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Września 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Siemka Radziu. Czekam na twój powrót, daj znać to podjadę na kawę. Krzysiu. Było by zajebiście. W piątek jadę z kuzynem na weekend do Bełchatowa na motocros i wracamy w niedzielę. Dziś przewiozłem córkę kuzyna (21 lat) jeździ z ojcem na czoperze bardzo dużym. Po przejażdżce powiedziała że wrażenia podobne do rollekostera w wesołym miasteczku. Troszkę ją przewiozłem po winkielkach z otarciami i iskrami z prędkościami lekko powyżej 120 - 140. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Siemka, jest super ciepło, fajno się rano jedzie do fabryki :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Rano fajnie a popołudniu skwar i duszno,wczoraj czarne chmury sie zebrały i tylko postraszyło a plan był żeby gdzieś śmignąć:) PS. Michał widzę że coś Ci postów ubyło masz tylko 309,zreszta chyba nie tylko u Ciebie Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 He, he czyżby mój zegar już zaczął się cofać? Kurde, a nawet dziadkiem jeszcze nie jestem ;-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Września 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 U mnie też ubyło. Parę dni i moderator się z tym upora. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Września 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Siemka. "Michu" - Kurde, a nawet dziadkiem jeszcze nie jestem ;-) " Hihihi. Polska i UE jest duża. I niech tak zostanie - hihihi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi