MISIEK Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Poznańska Elita Skuterowa "się zbroi", czyli: ZAMÓWIENIE na odblaskowe kamizelki klubowe. Jak mierzyć kamizelkę: http://www.motokamizelka.pl/oferta.php?j=pl -wzór C3. W jednym z postów poniżej linki do zdjęć mojej kamizelki. Cena 185 zł przy zamówieniu dla P.E.S.-u (indywidualnie 195) plus wysyłka zbiorcza 20 zł do podziału na kupujących. Adres wysyłki do ustalenia. Firma Shark Fashion jest obecnie na urlopie więc mamy trochę czasu do przemyślenia i obmiaru: LISTA chętnych (proszę podać nick z uwzględnieniem małych i dużych liter oraz znaków specjalnych oraz rozmiar): 1. NAVIGATOR - rozmiar M -zapłacone 2. ROMAN - rozmiar M -zapłacone 3. SIWY - rozmiar M - zapłacone 4. MAREK - rozmiar L - zapłacone 5. MROBS -rozmiar M -zapłacone 6. KRIS - rozmiar L -zapłacone . Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Na prośbę dodaję informacje na temat klubowych kamizelek. kamizelka dwustronna: https://get.google.c...9aXRPrVJdkHeuLP Kamizelki robione były tutaj: http://www.motokamizelka.pl/ wzór C3 Chciałem wkleić zdjęcie ale... Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif Nie mam zdrowia i czasu by rozkminić o co chodzi... Odnośnik do komentarza
rala146 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dla mnie CACY!!! Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Pojawię się w niej na jutrzejszym spotkaniu.! Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Przemo. Poczekaj na zamówienie zbiorcze - kilka sztuk powinno się uzbierać będzie ciut taniej. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Rozmawiałem z szefową firmy Shark Fashion. Na dzień dzisiejszy firma jest po urlopie i zabierają się do pracy... Firma posiada wzór kamizelki -nie ma problemu więc z zamówieniem. Nasze kosztowały ładnych kilka lat wstecz ok. 165 zł. Ale trzeba się niestety liczyć z małą podwyżką od tego czasu... Kto jest chętny niech się zapisuje poniżej na forum: NICK i rozmiar i wystarczy złożyć zbiorcze zamówienie -będzie taniej choćby na wysyłce. Tutaj jest informacja o sposobie dobrania rozmiaru (mierzymy na ubranej kurtce bez zbędnych luzów miary !): http://www.motokamiz...oferta.php?j=pl Mam wkrótce otrzymać informację o aktualnej cenie naszej kamizelki ! Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Rozpoczynamy zapisy.! -Lista w pierwszym poscie ! Cena przy zamówieniu pojedynczym 195 zł, dla nas 185 zł plus przesyłka zbiorcza w wysokości 20 zł do podziału na zamawiających. Lista i szczegóły w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza
Marek 377 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Do kiedy zapisy bo teraz nie mam jak zmierzyc, dopiero po niedzieli w czwartek. Bede na nastepnym spotkaniu.Wysłane z mojego PMP7079D3G_QUAD przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zapisy dopiero się zaczęły więc macie trochę czasu, chyba, ze się komuś spieszy... ale firma Shark Fashion i tak ma teraz urlop więc nie ma co się spieszyć ! Jak mierzyć kamizelkę -informacje kilka postów wyżej -dostępne na stronie Shark Fashion http://www.motokamizelka.pl/oferta.php?j=pl Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Misiek jak w czwartek będziesz to weź również tą kamizelkę to przymierze twoją i się określę OK.? Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 4 godziny temu, Marek 377 napisał: Do kiedy zapisy bo teraz nie mam jak zmierzyc, dopiero po niedzieli w czwartek. Bede na nastepnym spotkaniu. Wysłane z mojego PMP7079D3G_QUAD przy użyciu Tapatalka Marek przyjedź przyjedź coś dla Ciebie mam, obiecaną podkładkę pod stopkę boczną. Odnośnik do komentarza
Siwy Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dla mnie poproszę rozmiar M, nick SIWY. Odnośnik do komentarza
Marek 377 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dla mnie poprosze rozmiar M.Wysłane z mojego PMP7079D3G_QUAD przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 20 godzin temu, Marek 377 napisał: Dla mnie poprosze rozmiar M. Wysłane z mojego PMP7079D3G_QUAD przy użyciu Tapatalka Jaki nick ??? (pamiętać proszę o małych i dużych literach -tak jak podacie tak uszyją !) Odnośnik do komentarza
Marek 377 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Marek Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
MRobs Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 W końcu się zmierzyłem Dla mnie poproszę rozmiar M, nick: MROBS A jak z płaceniem? Jakieś przedpłaty (nr konta?) czy dopiero przy odbiorze? Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 W najbliższy czwartek (06/10/2016) zamykamy listę zamówień. Do chętnych wysyłam wiadomość z numerem konta do wpłaty. Proszę o podanie nicku w tytule przelewu. Proszę o wpłatę kwoty: 189 zł. Odnośnik do komentarza
Sympatycy kris02 Opublikowano 2 Października 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Poproszę rozmiar L, nick: KRIS Odnośnik do komentarza
Marek 377 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Kasa za 2 naprasowanki i kamizelkę wysłana. Proszę jeszcze o zmianę rozmiaru na L.Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy kris02 Opublikowano 6 Października 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Przelew został wysłany 3 w poniedziałek Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dzyń... dzyń... dzyń... To już ostatni dzwonek na zamówienie ! Dodano 13/10/2016: 21:07 - Zamówienie zamknięte, przelew wyszedł we wtorek. Czas realizacji ok. 4 tygodnie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy kris02 Opublikowano 3 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Przemo, również ja się nie mogę doczekać . Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Rozmawiałem z szefową... planowana wysyłka do nas w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Kris02 a jak tam maszynka zrobiona czy jeszcze u hahaników, he he Odnośnik do komentarza
Sympatycy kris02 Opublikowano 4 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Maszyna się naprawia. Dopiero tydzień temu był magik z ubezpieczalni i robiona była wycena. Koszt naprawy wyceniono na 10,5 tys. Sam jestem ciekaw jak się to skończy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi