Klubowicze Jack Opublikowano 10 Września 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2016 Ja już dawno w domu. Podróż bez kłopotów, nie licząc dziwnego kręcenia żołądku po dzisiejszym śniadaniu Oj, kto mógł jechać, a nie pojechał, niech żałuje. Chyba najlepszy z moich dotychczasowych skuterowych, zagranicznych wyjazdów. Rzeczywiście, przepona bolała. Czasem z czego myśmy się śmiali, to nie wiem. Ot, taka historia: Zaraz po przyjeździe do Odessy, Mirek został sam w pokoju. Wg jego relacji, z rozgrzanego kufra wyciągnął jogurt, taki w kubku z wieczkiem z pazłotka. Wstrząśnięty rozgrzany kubek dosłownie wybuchł. Cały pokój upaćkany jakimś białym paskudztwem. Jak 5 facetów mogło zareagować na taką opowieść? Oczywiście nikt Mirkowi nie uwierzył w tą wersję o jogurcie Cały dzień śmiechu Tym bardziej, że takie widoki z okna miał Mirek. Zresztą wszyscy mieliśmy. Jeszcze parę fotek z Odessy. Limuzyna Stalina Odeskie Schody Potiomkinowskie. Była taka słynna scena w filmie Pancernik Potiomkin, gdy podczas masakry robotników na tych schodach w dół turlał się dziecięcy wózek. No... to my tak planowaliśmy na motocyklach Nie wiem czemu jakoś nie wypaliło Krowie języczki Gulasz z cyckiem. Piotrek, daj jeszcze jakieś zdjęcia z cyckiem Dziękuję wszystkim za doborowe towarzystwo, szczególnie Zdunowi za organizację wyjazdu, a Mirkowi za wspólne chrapanie i jogurt w pokoju.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2016 Jeżeli chodzi o śmieszne sytuację. W naszej grupie był: Piotrek, Jacek, Krzysiek,Mirek, Adam i Janusz. Janusz co dzień był nie w ten czas. I tak. W Lwowie szukam wszystkich, żeby zebrać nas do kupy. Widziałem że weszli do jakiegoś sklepu. Więc idę tam. A w tym sklepie widzę tylko Janusza. Więc pytam? Jest tu ktoś od nas ? Janusz odpowiada TAk jest Piotrek i Sławek. Patrzę na niego i mówię. Piotrek to Ja. A Janusz na to. To jeszcze Sławek został. Myślę sobie: ( ale przecież w grupie nie ma Sławka ) I jeszcze kilka zdjęć z tej smutnej części podróży : Czyli przedszkole lub żłobek.
wiktoree Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Fajna wyprawa, prosiłbym o namiary na hotel we Lwowie
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Września 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Września 2016 Hotel Argo. Shevchenko Street 186, L'viv, Lviv Oblast, Ukraina, 79000. Daleko od centrum, ale tak chcieliśmy, żeby rano mieć dobry wyjazd w stronę Polski. Za to doznaliśmy niezapomnianych, wręcz rajdowych wrażeń podczas jazdy taksówką do centrum. Stwierdziliśmy, że nawet my na motocyklach tak nie jeździmy. Warszawska szarańcza wymięka przy lwowskich taksówkarzach
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2016 I kolejna wesoła historia tego wyjazdu. Przed Lwowem Jack mówi : pojedźmy obwodnicą Lwowa, hotel jest bliżej i będzie szybciej. Ok Jacku prowadź. I dowiedziałem się co znaczy na szarańczę. hi hi. Kamerka umieszczona na kolegi Gie-esie. Dla przypomnienia jedzie sześć maszyn. Ci którzy jeździli TAK w tyle osób zrozumieją że było śmiesznie. Fajnego oglądania:
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Września 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 Pietrek, cóś nie bangla Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Strona, którą próbujesz wyświetlić, nie istnieje (ಠ╭╮ಠ) Kod błędu: 1S160/2
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2016 U mnie OK. Prośba do admina o podpowiedź,
Sympatycy zdun13m Opublikowano 23 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2016 Teraz ok. Chyba?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2017 Właśnie przypadkiem obejrzałem na Tvnturbo program "Powrót do Czarnobyla". Okazuje się, że Novarka (czyli nowy sarkofag) został nasunięty już pod koniec listopada 2016. Czyli byliśmy jednymi z ostatnich, którzy mogli "na żywo" widzieć konstrukcję starego sarkofagu sprzed 30 lat. Wydawało mi się, że za 100USD nie było warto.... A może jednak warto. W końcu to część historii ludzkości. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/ukraina-elektrownia-w-czarnobylu-ma-nowe-zabezpieczenie,695797.html Jutro o 23:15 powtórka na Tvnturbo.
Rekomendowane odpowiedzi