Rajan Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witajcie, Piszę w regionalnym bo nie chodzi mi wybór manetek tylko o to, czy zna ktoś z Was jakiś warsztat / mechanika godnego polecenia w Krakowie, aby mi to zamontował. Manetki jakie chcę kupić to OXFORD PREMIUM ADVENTURE V8. Samo podłączenie jest proste, ale obawiam się demontażu i montażu plastików, nie chciałbym czegoś uszkodzić. Będę wdzięczny za jakieś namiary pozdrawiam Rajan Odnośnik do komentarza
Berkut 42 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Spróbuj tu się dowiedzieć Odnośnik do komentarza
Rajan Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dzięki Berkut. Wysłałem zapytanie Odnośnik do komentarza
Rajan Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wstępnie temat dogadany. Manetki zamówione, jak dotrą umówię termin montażu. Po zamontowaniu dam znać czy serwis godny polecenia czy nie. Cena za usługę, zaproponowana przez serwisanta, jak najbardziej do zaakceptowania Odnośnik do komentarza
Rajan Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Manetki zamontowane Śmiało mogę kolegę polecić. Pracy było sporo, ale wszystko super Odnośnik do komentarza
Berkut 42 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 To super cieszę się że mogłem trochę pomóc Odnośnik do komentarza
Olo z Krk. Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wiem ze temat nie aktualny. Ale kilka razy widzialem ze chlopaki na Rydla 27 w Krakowie to montowali do motocykli. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi