Marcin 78 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Robercie pogoda super 19° rano a póżniej 30-35°,jest super km-my lecą winkle super a widoki przepiękne , kanion Pivy nie ma co mówić to trzeba zobaczyć ? Gościnność Czarnogórzan to całkowicie inny świat ,za każdym razem serdecznie,miło i częstują pyszną rakiją ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Chociaż nie byłem do końca przekonany do Czarnogóry dzisiaj już wiem , że się myliłem. Kraj piękny ludzie b.pozytywnie nastawieni do nas. Pozdrawiają nas na każdym kroku (używając sygnałów w samochodach) Na początku było to irytujące ale z czasem można się do tego przyzwyczaić. Jutro wycieczka nad morze Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sławek nie martw się, nic tu nie piekę mam wakacje. Ale jak bedziesz gdzieś w pobliżu Zabrza zapraszam napewno coś pysznego upiekę. pozdrawiam
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Wiele razy jechałem tą trasą i tym mostem, ale jak wleźliście tam na górę, to nie wiem Zajedźcie do Canj i pozdrówcie Zorana Zeca, ode mnie, od Paździocha i od Zibiego. W zasadzie to od całej Burgmanii. Teraz w sezonie raczej nie będzie miał wolnych pokoi, ale lozą powinien poczęstować http://www.montenegr...ni-i-konoba-ZEC
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wiele razy jechałem tą trasą i tym mostem, ale jak wleźliście tam na górę, to nie wiem Bo to trzeba zjechać na boczne drogi żeby takie cuda zobaczyć ? Nas nasz Slobo pyszną rakiją częstuje i innymi przysmakami ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wiele razy jechałem tą trasą i tym mostem, ale jak wleźliście tam na górę, to nie wiem Bo wy najczęściej w maju jeździcie i w Durmitor was nie ciągnie - śniegu tam jeszcze pewno ze 2-3 metry.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Aż wam zazdroszczę.Życzę pięknej pogody super drogi brak dziur w asfalcie zimnego piwka itd. Pozdrowienia od Natali dla wszystkich .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A dziś piękne słońce i kąpiel w morzu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy krys70 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2016 To może coś dorzucę w uzupełnieniu Woda ciepła , turyści zadowoloni Pozdrawiamy
Darkhem Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Super. Pozdrowienia dla Wszystkich wyjazdowiczów. Smutno dzisiaj było bez Was w Chudowie . Szerokości, udanej pogody i szczęśliwego powrotu
GadekW Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Pozdrowienia dla całej ekipy!!! Dobrze,że uciekliście z Polski...u nas zimno i mokro...Fajowe te fotki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dziś ostatni dzień w Czarnogórze. Po wczorajszym upale nic nie zostało 10 st. i trochę deszczu. Ale mimo to jesteśmy bardzo zadowoleni. Jechaliśmy piękną drogą przez góry, następnie przejazd przez most na Tarze i kanionem rzeki Tara. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
ruda. Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pozdrowienia od Leniwców, bawcie się dobrze Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Już od dwóch dni ( Grzech od jednego ) jesteśmy w domach. Droga powrotna minęła spokojnie chociaż oczywiście z przygodami ale bezpiecznie i z uśmiecham. Opis jakiś napiszę w najbliższym czasie . A na razie na szybko - jak dla mnie Czarnogóra jest bardzo miłym zaskoczeniem : przepiękne widoki , całkiem dobre drogi , przemili ludzie, pyszne jedzenie i tanio. Miejsce naszej bazy wypadowej bardzo fajne i lokalizacyjne dla tych co chcą zwiedzić cały kraj i cenowo ( za 5 noclegów 43 euro ) i przemiły właściciel witający nas codziennie wieczorem kieliszkiem rakiji i całkiem dobre warunki. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Super . Ostatnie foto to oczywiscie po obiedzie .?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Pozdrowienia od Leniwców, bawcie się dobrze Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Ruda "szybcy i nie wściekli" też pozdrawiają już z domów , Wy też już w domach ale pozdrawiamy serdecznie
Jarek_PL Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jarku w stronę domów wyjeżdżamy w sobotę i kierujemy się w stronę Bośni i Hercegowiny. Ups! trochę się spóźniłem, szkoda-niewyszło ! Fajna z was banda,która robi piękne zdjęcia. Miło popatrzeć.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Super . Ostatnie foto to oczywiscie po obiedzie .? Seba zdjęcie jeszcze przed obiadem , bo pozazdrościliśmy Leniwcom i całe 10 min leżeliśmy
GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Przepiękne widoki i pewnie jazda po tych zakrętasach też była niezła.
Adi70 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Super wyprawa Pozdrawiam . No a ten ten niebieski to taki wiekszy skutereksuper
stator Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 A że Pomorzanie nie gęsi, też swój wyjazd mają......i wspominają:
Rekomendowane odpowiedzi