Grześ Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Tak sobie oglądam i oglądam a tu.............popatrzcie sami Odnośnik do komentarza
Jaropero Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 19:13 Odnośnik do komentarza
Chop Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 I tak się zostaje celebrytą Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Chłopak z Mysłowic w TV Odnośnik do komentarza
Jaki 40 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jaki świat jest malutki nigdzie się nie ukryjesz? Odnośnik do komentarza
OsIoLeK Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Od 19 minuty. Fajnie Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 W kwestii formalnej XMarcin też jest tam widoczny. Odnośnik do komentarza
niceman Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Kilka seri widziałem tego podróżnika, min. "W pizdu na krzywy ryj" ale ten odcinek chyba dosyć nieuważnie, Andrzej nie ogolony ale gwiazda TV, brawo chłopaki Odnośnik do komentarza
Administrator xmarcinx Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To było tuż za granicą. Wpadliśmy w pułapkę. Na granicy spędziliśmy ze dwie godziny, potem rura, i zaraz za granicą na prostej drodze znak stop. Bez skrzyżowania, tak po prostu. Nie zdążyliśmy wyhamować. Policja nas zatrzymała i chcieli kilkaset dolarów albo konfiskata prawa jazdy. Qurwica mnie wzięła. I wtedy nadszedł Michał. Ja byłem nastawiony na rozwiązanie naszego problemu i nie poświęciłem mu czasu. Potem trochę żałowałem. Cholera, to już rok minął. Ależ ten czas leci. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAKI Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 W tak odległym miejscu od Polski jak się zobaczy ziomka !? To tak jak by w Lotto wygrał! Aaa i dusza się raduje! Najlepiej mi się podobała zdziwiona mina Andrzeja . A tak wogóle to fajnie zakręcony autostopowicz . Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witejcie roztomili, to było niesamowite zaskoczenie, zarówno dla nas jak i dla Michała, pogadalismy trochę ale tego już na filmie nie ma . To już rok temu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi