Sympatycy spinka Opublikowano 23 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2016 Za udaną imprezę. Za spokojne powroty :-)
Klubowicze .maniek Opublikowano 23 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2016 Spinka nie pij tyle, jutro do pracy trzeba pójść
Karo-Linka Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 My zwyczajowo wyjeżdżalismy ostatni :-) więc i dojechaliśmy pewno ostatni :-) Bardzo dziękujemy za kolejne spotkanie Siemikowi i spółce oraz wszystkim przybyłym, i oczywiście najmocniej z całego serca wszystkim dzięki którym mój mąż też mógł pochodzić po plaży
marcyś Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Marcys z familia takze na bazie. Dzieki za wspaniala atmosfere, pogaduchy, zacne towarzystwo i tańce hulańce. Bylismy po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni
Bobas Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Dziękuję również za doskonałą zabawę. Siemik, Tobie wielkie dzięki, że podtrzymujesz tradycję mierzejowych spotkań. Było super !!!
Marcin 78 Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Dnia 4.08.2016 o 21:19, siemik napisał: Reklamować ośrodka i naszego spotkania nie będę, gdyż większość z nas ma już wyrobione zdanie. Osoby, które przyjadą pierwszy raz nie będą zawiedzone. Tak myślę Grzesiu całkowicie się z tym zgadzam . Bardzo dziękujemy wszystkim za miło spędzony weekend w wyśmienitym towarzystwie ,super zabawę i niezapomniane chwile ,a organizatorom podziękowania za zorganizowanie imprezy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Października 2016 Administrator Opublikowano 24 Października 2016 Wczorajszy powrót bezproblemowy Fajnie było się z Wami spotkać Podziękowania dla Siemika za organizację jesiennego spotkania Specjalne THX dla Ewika i Wrzonia za transfer
Klubowicze robson Opublikowano 24 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2016 Dzięki wszystkim obecnym za spotkanie, koleżankom i kolegom za ratowanie mnie z opresji w szczególności .
Sympatycy Arecki Opublikowano 24 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2016 Po krótkich odwiedzinach w Gdańsku również i my wróciliśmy do bezpiecznie do domu. Dzięki organizatorom i uczestnikom za świetną imprezę i super atmoswerę, fajnie było się z Wami spotkać:-) .
upiór Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 No tak czas myk myk i poleciał . Dzięki za spotkanie , temu z nad Nogatu dzięki za cykliczne już spotkania . P.S. Robsonek a pisałem zabieramy parasole hi hi hi . Leszek dzięki za prezent nie pamiętam czy ci podziękowałem . No i mojej ekipie za słodycze , dopiero w domu miałem smaczności bo całkiem wywiało mi z głowy ech starość hi hi hi . 1
Ania Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 My również dziękujemy za świetną imprezę i mega towarzystwo-Siemik jak zwykle spisał się na medal z organizacją Martynce, Marysi i oczywiście Szymusiowi w szczególności dziękuję za zabawianie Olivierka Marcinowi, Basi i Dawidowi dziękujemy za wspólny powrót dzięki czemu byliśmy dużo szybciej w domu niż planowaliśmy Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję, do szybkiego zobaczenia
Klubowicze pgizi Opublikowano 24 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2016 Nie zameldowaliśmy się wczoraj bo to pranie, mycie, itp. ale dotarliśmy cali, zdrowi i uradowani - dziękujemy Organizatorom i Wsółtowarzyszom. Do kamerki zajrzę niebawem a na razie jedna moja fotka "Wyspa Kąty Rybackie - Desant Burgmanii" 1
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 24 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2016 My rowniez cali i zdrowi dziekujemy organizatorom i wspolbiesiadnikom,do zobaczenia za rok.
Klubowicze Karolina Opublikowano 24 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2016 Strasznie daleko to morze, ale i my w końcu dojechaliśmy do domu. Weekend za krótki, za rok przyjeżdżam na tydzień - nawet nie zobaczyłam kormoranów (no może nie licząc jednego na parkiecie). W dodatku jakieś zakwasy mam, obtartego palca i bolącą kostkę... Pewnie po tym spacerze nad morze.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 25 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2016 Super było ale się skończyło. ... Dziękujemy Siemikowi za organizację Wszystkim za wspólną zabawę i towarzystwo. Już czekamy na przyszły rok .. kochamy morze i ......pozdrawiamy serdecznie. P.s specjalne pozdrowienia dla Martynki i Marysi od Szymona.
Tomekgdz Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 My również dziękujemy za świetną imprezę Siemik szacun
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pgizi Opublikowano 30 Października 2016 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Października 2016 To już tydzień minął, czas na wspominki 3
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Października 2016 Administrator Opublikowano 30 Października 2016 Nie wiem czy to pisałem ale...fajne widjo kręcisz Pawle Polubił 1
Klubowicze Ewik Opublikowano 31 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2016 Fajny filmik Pawle, miło powspominać
Bobas Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Paweł, bardzo fajny filmik. Już jest co wspominać.
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2016 Proszę Koleżeństwa, raduje się dusza ma skołatana, że macie trochę frajdy z tego mojego "podglądania". Dziękuję za słowa pochwały, ale już wystarczy bo mi nos do góry się sam zadziera i głupio wyglądam
Tatko Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Lepiej źeby zdało się do góry co innego Kobita byłaby zadowolona
marcyś Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Filmik Bomba milo sie oglada a jeszcze milej wspomina
Rekomendowane odpowiedzi