Użytkownicy Vince Opublikowano 22 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 22 Października 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2016 A chłopaki siedzą i dziobią jak szpaki. No ale dzięki nim mamy relację. Dobrej zabawy.
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Iluminacja piękna! Juz chyba wiem czyja to zasługa Na jutro pogodzianka się przeciera, wiec twardziele na 2oo jest szansa na sucho wracać Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 22 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2016 Jest tylko jeden twardziel z Mazowieckiego na 2oo
Użytkownicy Vince Opublikowano 23 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 23 Października 2016 Dla tych którzy przespali wschód słońca:Rodzina na spacerze:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tatko Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Po śniadaniowy spacerek Wypatrywaliśmy Piotra ale chyba został w tyle Mamy w Klubie sternika
Sympatycy spinka Opublikowano 23 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2016 No to w domu bo najbliżej mieliśmy. Babcia dotransportowana. Lech po drodze miał jakieś dziwne "lęki". Dziękuję ślicznie Wszystkim za super imprezę, co złego to nie ja do dobrego chętnie się przyznam. Miło było pobyć znowu w pozytywnie zakręconym towarzystwie. Poproszę o zdjęcia bo sama zrobiłam 0 (słownie zero). Do następnego.
Klubowicze Ewik Opublikowano 23 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2016 My po niespiesznym przejeździe też już w domku. Dziękuje wszystkim za atmosferę, pogaduchy i zabawę. Zabrałam z sobą dużo pozytywnej energii . Siemik ukłony za ogarnięcie tematu Do zobaczenie mam nadzieje że za niedługo
michu Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 My też już w domku, dzięki za super zabawę
Tatko Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Dotarłem do domu uff.Wszystkim dzięki i do następnego.
Klubowicze Jack Opublikowano 23 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2016 Andrzejek na swoim Kymcolocie wyśmignął nas koło Płońska. Obtrąbiony nawet się nie obejrzał. Dziękujemy wszystkim za super zabawę i pozdrawiamy.
Tatko Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Jack przepraszam za złe wychowanie alem nie wiedział że to do mnie przeproś Szanowną Małżonkę.
GrzechoCnik Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 No właśnie Andrzejek zrobił popłoch na swoim 2oo w kamizelce, bo miałem włączonego Janosika i przed Płońskiem usłyszałem komunikat "Niepotwierdzony patrol policji na motocyklu" :D. A kilka km wcześniej AndrzejS mnie wyprzedzał przed pomiarami odcinkowymi. Dzięki wszystkim za spotkanie. Wreszcie porządnie wypocząłem i nawdychałem się jodu. Od MaŻeny też pozdrowienia dla wszystkich. Kilka fotek ode mnie TUTAJ a kto mówił że nie ma grzybów to nie miał racji bo udało mi się znaleźć takiego:
Użytkownicy Vince Opublikowano 23 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 23 Października 2016 Ja też w domu. Dzięki wszystkim za towarzystwo a dla Siemika podziękowania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze .maniek Opublikowano 23 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2016 Ja też już w domu. Dziękuję Siemikowi Sylwia i pomocnikom za zorganizowanie tak zacnej imprezy,w doborowym towarzystwie oraz tańce i pogaduszki do białego rana.Radku i Madziu dziękuję za wasze towarzystwo i transport w obie strony
Julo Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Meldujemy bezpieczny powrot do domku. Dziekujemy Grzesiowi i Sylwi za organizację i wszystkim uczestnikom za mile spędzony week.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 23 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 23 Października 2016 My również już w domu. Podziękowania dla Siemika i Sylwii za zorganizowanie imprezyDziękujemy wszystkim razem i każdemu z osobna za towarzystwo. Dzięki Mariusz za pilotowanie w drodze.Mamy nadzieje, że nasze "wilki" nikomu nie dokuczałyPozdrawiam
Pan rypak Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Rypak malduje się z domu. Dziękuje wszystkim uczestnikom za super atmosferę w deszczowy weekend.Siemikowi za kwaterę i ogarnięcie tematu. Kilka zdjęć . https://goo.gl/photos/gFhSJW2vnfZ8Cmss6
azjon Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 drugi twardziel na 2oo dotarł do domu o 18:05. Po drodze mijałem Siemików , a potem Bobasa. W Campolu pod Człuchowem wspólny obiadek z Biletami. Trasa sucha da samego końca, a przed metą nawet słońce było. Dzięki Grzesiu za organizację i Wszystkim za udaną zabawę Do następnego zobaczenia
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2016 O 19-tej w domu, dzięki wszystkim włącznie z organizatorem tylko z wami są takie faje imprezy. Już za rok się spotykamy.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 23 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2016 Diabełek też bezpiecznie dotarł do domku. Rozpakowany i myślami nad wielką wodą. Dzięki wszystkim za zajefajnie spędzony weekend Podziękowania dla Siemika i Sylwii - przemiłych organizatorów !!!
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2016 My również szczęśliwie dotarliśmy do domku,dziękujemy za fajną zabawę i kupę śmiechu. Do następnego
Rekomendowane odpowiedzi