BOCIAN 16V Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam wszystkich serdecznie i dziękuje za głosy oddane na zdjęcie mojego niebieskiego BMW. Wakacje trwają więc róbmy ciekawe zdjęcia. Życzę wszystkim fajnych ujęć. Zapraszam do udziału w sierpniowej edycji naszej zabawy. ::::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu " SKUTER MIESIĄCA " jest wybranie zdjęcia, które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. * Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera ,lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. * Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się z: Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi * W konkursie można uczestniczyć wiele razy , ale zdjęcia nie mogą być użyte powtórnie w kolejnych edycjach . * Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu, lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. SZCZEGÓŁY WĄTKU 1. Na każdy miesiąc powstają dwa tematy: a. skuter [ miesiąca ] [ rok ] - KANDYDATURY. b. Skuter [ miesiąca ] [ rok ] - GŁOSOWANIE [+ JAWNA ANKIETA]. 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków. a. Do 5-tego następnego miesiąca wniosek na KANDYDATURY. b. Od 15-tego wątek na GŁOSOWANIE . c. 15 dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10 - 24 wpisując ostatniego posta >> ZAMKNIECIE WĄTKU << i robi podsumowanie głosowania. d. Jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN 3. Do konkursu mogą być zgłoszone maksymalnie 3 fotki spełniające wymagania techniczne , zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. SZCZEGÓŁY GŁOSOWANIA 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos . Głos oddany na własne zdjęcie jest NIEWAŻNY! 2. Termin głosowania - do ostatniego dnia miesiąca . Laureaci 1 i 2 miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail : fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail"a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ja pierwszy? No dobra, zaczynamy Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za głosy na "buszującego w trawie" oddane w lipcu, tym razem zdjęcie mojego burka o zachodzie słońca. Tylko niestety picasa zrobiła niespodziankę i zdjęcie mogę wstawić jedynie z fotosika w rozmiarze 620 lub pełne. Pierwsze za małe, drugie za duże. Ale że małe jest piękne wybieram opcję pierwszą. Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Czesc. Nigdy nie zglaszalem zadnych swoich fotek ale teraz za to az dwa. Jezeli Wam rowniez podobaja sie tak jak mnie, to zapraszam do glosowania :-) Fotka nr 1 Fotka nr 2 Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 No to może ja jeszcze, bo frekwencja mała Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 I ja dorzucę coś ze swojego podróżowania. Odnośnik do komentarza
BOCIAN 16V Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 To i ja coś dodam od siebie na ten ostatni, jeszcze pogodny miesiąc lata Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zamykam wątek kandydatur i zapraszam do głosowania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi