szamot Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A bo kusisz a wiesz że nam nie trzeba 2x mówić cwaniaczku na dużych kołach Za chwile będziemy musieli sprzęty zmieniać
Bobas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kurcze, pogoda na spływ i namiot jest kiepska. Co chwila popaduje. Ciekawe, czy się to zmieni .
LWfilip Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witajcie w sierpniu Tak kiedyś jechałem a właściwie płynąłem Atlanticiem w czasie dojazdu do Krąpiewa na pierwszy zlot atomowy. Lało całą imprezę. Musiałem potem wymieniać łożyska w kołach.
Bobas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Panowie, kto zapisuje się na siemikową Mierzeję ? http://www.forum.burgmania.net/topic/24543-mierzeja-wislana-2016-r/page__gopid__467230#entry467230
Bogdan68 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A może we wrześniu Krynica-Zdrój, Muszyna itp. Tak 3-4 dni.
Bobas Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 A może we wrześniu Krynica-Zdrój, Muszyna itp. Tak 3-4 dni. A jak czas pozwoli to czemu nie . Szamocik, z tym deszczem miałeś rację. U mnie lało całą noc i dalej jest tak samo . Ach, ta nasza polska pogoda.....
michu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Panowie,kto zapisuje się na siemikową Mierzeję ? http://www.forum.burgmania.net/topic/24543-mierzeja-wislana-2016-r/page__gopid__467230#entry467230 My już się zapisali :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
szamot Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja nawet bez zapisywania byłem zapisany hihihi, Oj Bobas zakochany jesteś w tych DUŻYCH kółkach
Bobas Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tam zaraz zakochany. Lata mi się pomyliły i dopisałem się do Mierzei 2015 . Chciałem się podświadomie odmłodzić.
upiór Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ciekawe ile dziur wystarczy aby myk myk i z tego dużego koła powietrze zrobiło fru fru :-D Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Bobas Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pewnie jedna porządna dziurka i powietrze zrobi fru fru. Dziś zmieniłem oliwę w silniku. Stan był ok, ale oliwka była czarna jak mudzin.
upiór Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pewnie jedna porządna dziurka i powietrze zrobi fru fru. Dziś zmieniłem oliwę w silniku. Stan był ok, ale oliwka była czarna jak mudzin. Gratki Bobasku pomału maleństwo doprowadzisz do godnego stanu . Widział ktoś lato ? .
Bobas Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Pany, dziś pogoda nie jest zła. Wsiadać na kozy i do boju !!!! Ja zaraz też śmigam przed siebie .
FREDZIU Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dokładnie bobas ja właśnie wróciłem z kulanka jakie 300km smiglo zajefajne kulanko
Bobas Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Fredziu, no to kilka km nakulełeś . A ja spotkałem się z naszym Robsonkiem, który zaszył się niedaleko mnie na urlopie. Jest oczywiście z nim jego Zacny sprzęt.
upiór Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Robert gdzie to Kolegę poniosło , nie ma miejsca za autostradą na odpoczynek hi hi hi . Chociaż troszkę ale zawsze coś tam odsapniesz , dziś jeszcze pogoda ci do pisze ale jutro do bani .
michu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A gdzie ten nasz Robsonek się tam podziela, no gdzie, niech mówi :-D Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze robson Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Siedzę sobie nad Charzykowym i się relaksuję. Miejscowy, czyli Bobasek wpadł wczoraj w odwiedziny tym z Bawarii na dużych kołach?
Bobas Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Szkoda tylko, że nasze urlopy w jakimś stopniu się nie pokryły, bo mógłbym Wam pokazać prawdziwe uroki Charzykowy. A tak musiałem śmigać do domu, bo robota czekała za zakrętem .
upiór Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Szkoda tylko, że nasze urlopy w jakimś stopniu się nie pokryły, bo mógłbym Wam pokazać prawdziwe uroki Charzykowy. A tak musiałem śmigać do domu, bo robota czekała za zakrętem . Jak widać ktoś tu wkręca , jak ma czas na zwiedzanie to o jakiej robocie mi tu ściemnia . Co czeka lub kto czeka za zakrętem to my się możemy tylko domyślać :lol1: . Bobas starych lisów nie na te tematy i jeszcze może jakieś nocne betonowanie :fireman:
Bobas Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Małi, nie wkręcam. Byłem u Robsonka w niedzielę, a robotę po urlopie zacząłem od poniedziałku . Nie było lekko wrócić do codzienności po dwóch tygodniach laby, ale jest już OK.
upiór Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Małi, nie wkręcam. Byłem u Robsonka w niedzielę, a robotę po urlopie zacząłem od poniedziałku . Nie było lekko wrócić do codzienności po dwóch tygodniach laby, ale jest już OK. To dla ciebie .
Bobas Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dziękuję . Aż się miło na sercu zrobiło.
michu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A jestem przed urlopem :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi