Klubowicze arturas Opublikowano 27 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dziwny jest ten rok! Urlop? nie wiadomo kiedy zacząć? Hmm... najlepiej jak najszybciej, bo człowiek zmęczony, bo fajnie jest odpocząć ale niestety życie weryfikuje często plany. Któregoś dnia propozycja wyjazdu (bo kolega wiedział, że jestem dość zmęczony) na dosłownie parę dni... czemu nie!!! (dzięki Mariusz - taki wychodzi początek) i tutaj już głowa pracuje - dobry moment, aby przedłużyć ten czas na oczekiwany URLOP i cieszyć się życiem "ściskając w ręku kamyk zielony, patrzeć jak wszystko zostaje w tyle"! - Marylka tutaj pasuje. Tym razem AZYMUT Polska! Południe - Zachód - Północ. Czeka mnie wiele niewiadomych, wiele niespodzianek - SPONTAN. Będę cieszył się jazdą i mam nadzieję? spotkam wielu fajnych zakręconych ludzi po drodze. Mandżur spakowany, namiot, śpiworek przewietrzony - tak na wszelki wypadek. Ruszam w CZWARTEK! to już za parę chwil. 1 Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Mała poprawka, AZYMUT nie tylko Polska! Odnośnik do komentarza
ALFI Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Szerokości !!!. Czasem fajnie jest się powłóczyć samemu, tak trochę bez celu.... Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Czwartek, czyli dzisiaj A to południe ? Zakopane ? Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Szerokości życzę koledze i czekam na jakieś fajne fotki i mała relacje Odnośnik do komentarza
Sympatycy irasko Opublikowano 28 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Podtrzymuję zaproszenie....6.08 się widzimy...? Odnośnik do komentarza
Długi 1973 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dużo suchych i fajnych winkielków. Szerokości ! Odnośnik do komentarza
marycha Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 super pogody i fajnych winkielków Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Mała poprawka, AZYMUT nie tylko Polska! Mariusz już ujawnia niektóre wisienki, a miały być niespodziewajki Mandżur spięty i licznik startowy wyzerowany. Na liczniku Burgmana wczoraj piknęło 64 tys. Czas ruszać. Spotkanie tuż za Wwą ilecimy razem przez góry Swiętokrzyskie. Kierunek południe - okolice Kroscienka n/Dunajcem. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Powodzenia Artur, miłych wrażeń i przyczepności. Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Winkle winklami suchej drogi no i oczywiście dziewczyn na kaźdym postoju Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Mariusz już ujawnia niektóre wisienki, a miały być niespodziewajki No tak, coś tu dało się wyczytać o termach na Słowacji. Panowie, tylko dla przypomnienia jak "jajka" się wkłada do gorącej wody to wcale nie jest tak że im dłużej siedzą to są miększe To nie ziemniaki Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Azymut PL/SK - Start! Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Spotkanie w punkt czasowy jak w dobrym zegarku. I mam cos dla Pań - tak wygląda SPA w trasie.. o wiecej szczegółów mozna sie pytać. Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Zaproszenie dalej aktualne - daj znać, jak będziesz w okolicy. Odnośnik do komentarza
kordziuk Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Arturas będę w Białce od poniedziałku cały tydzien niestety na 4oo moj burek ciągle na warsztacie czeka na świeża krew. Jak będziesz w okolicy zapraszam na grila Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Gdzieś w Świętokrzyskim Chwila suszenia przed Krakowem i lecimy dalej Odnośnik do komentarza
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 28 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Jak tam ta Africa? Daje radę czy ledwie jedzie? Nie za gorąco od silnika? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Daje rade ale tylny kapeć na mokrym to porażka, pełna porażka. Trakcja i Abs cyka non stop. O niebezpieczne sytuacje w górach nie trudno. Droga 101 zakrętów bajka. Zając zapamięta szczególnie jeden z nich Kilka shotów z odcinka mocno wymagającego Jesteśmy na miejscu, strumyk szumi, blues gra, czekamy na gości ze Śląska Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ciekawie ten urlop sie zaczyna... hmm Tam gdzie Africa, Burgman nie daje rady ;( Drugi taki 2oo chętnie...Świętokrzyskie pożegnało nas sowitym deszczykiem Droga z Brzeska do Limanowej i dalej do Tylmanowej PIĘKNA - multum zakrętów - tak ja Mariusz napisał 101 zakrętów, warto tutaj przyjechać chociaż po to aby zrobić ten przejazd - warunek dobra pogoda! Polskie drogi tutaj sa nieprzewidywalne. Piasek, żwir, czasem chopka trzeba uważać. Częste znaki drogowe - uwaga kręta droga, spadek, wzniesienie 14%, 16%, 19% - wymagające dla sprzętu i kierownika. Na miejscu gospodyni przywitała nas w iście Szwarcwaldzkim stylu - kotlet na pół talerza, mniam Ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień? Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Uff właśnie wróciliśmy ze spota. Już się nie mogę doczekać jutra.... Pozdrawiamy Was serdecznie i do zobaczenia Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 28 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Krys, Pani Ania bardzo się ucieszyła, że dojeżdżacie do nas Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja tez ja kocham Cóż ja mogę za to ,ze mam słabość do Ań Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Życzę szerokości dla Burka I Hondzi. Uważajcie na siebie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Wczorajszy dzień zaczął sie sniadankiem ktore było rownie wysmienite jak obiad - polecamy to miejsce! Ruszylismy na objazd okolicy Fajne winkle, podjazdy, zjazdy - trzeba uwazac na zalegający na drodze, miał i piasek Kierunek zrodla termalne - wygrzac przemoczone i przemarzniete od wiatru z poprzedniego dnia kosci Vrbov - fajnie bo nie ma tloku W drodze powrotnej zahaczylismy piekne miasto Levoca, ktorego starowka jest zaliczona do zabytkow dziedzictwa kulturowego Unesco Trafilismy na jarmark Dalej radosc z jazdy I zamek w Starej Lubovnej Dzien zakonczylismy o 21 cieszac sie z Cofoli i Arachidkow Dzisiaj juz inna aura. Piekny dzien, super sniadanko, zacni goscie dojechali. Pora zaczac kolejny dzien Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi