Administrator Artix Opublikowano 3 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Widac Burgmania kocha czas letni i nie dotyczy jej zmiana czasu, nie zeby mi to przeszkadzalo, skad, ale wole realna godzine mimo wszystko, choc zdecydowanie jestem jak najbardziej za czasem letnim Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Z tego co pamietam czas mozesz sobie sam przestawiac w profilu, sam wczesniej pisalem jakies -3 godziny i wychodzily z tego smieszne pory, np. 4.30. Wstaje dosyc wczesnie zeby przejrzec internet i wypic poranna kawe, ale nie az tak wczesnie . Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja u siebie w profilu przestawiłem o dwie pozycję wyżej w strefie czasowej. Wł?czon? ma strefę (GMT + 1:00 Hours) Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris, Rome. My?lę, że jest to najprostsze rozwi?zanie. Po zmianie czasu na letni wrócimy na "Warszawę". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi