franekbp Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam. Czy z Białej lub okolic są tu jacyś użytkownicy forum? Co prawda filtr szukajki wyświetla kilka osób z Białej, ale większość dawno nie zaglądała. Może są osoby jednak aktywne, ale mają nie wypełniony lub niekoniecznie dokładnie wypełniony profil. Może jest ktoś kto czyta forum, ale się nie udziela? W każdym razie po mieście jeździ sporo maxi w różnych maściach tak samo przy okazji rozpoczęcia sezonu widać skutery i może warto byłoby się jakoś dogadać i śladami kolegów z innych województw coś czasem wykombinować. Umówić się na przejażdżkę, spocik jakiś czy jakieś pogadanki? No smutno tu jakoś bardzo nawet nie mam z kim się kulnąć. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie Odnośnik do komentarza
Krzychu32 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Hmmm, nie wiem czy kolega zauważył ale napisałeś post w Lubelskim, a Biała jak sie nie mylę jest w Podlaskim Odnośnik do komentarza
franekbp Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mylisz się. Biała jest w Lubelskim I tak, zauważyłem, że napisałem w odpowiednim dziale. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Krzychu32 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mylisz się. Biała jest w Lubelskim Kurde balans ... zwracam honor a przysiągłbym że podlaskie hehe Odnośnik do komentarza
franekbp Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Było kiedyś Bialskopodlaskie. Kiedys Biała Podlaska była miastem wojewódzkim do 1998 r a teraz po podziale Lubelskie od 1999 r. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 No Biała Podlaska od Lublina jest jakieś 120 km. Więc raczej trudno o cykliczne spoty. Ale jakby nie patrzeć to Lubelskie. Ale powiem tak: dla chcącego......... Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 .............No smutno tu jakoś bardzo nawet nie mam z kim się kulnąć. Franekbp - przyjedź tutaj: http://www.forum.burgmania.net/topic/24294-koniec-lata-na-roztoczu-16-18092016/ pewnie z Białej Podlaski nie będzie zbyt wielu, ale będzie się z kim kulnąć, a wieczorem piwa napić. A jak już poznasz ludzi to potem jest łatwiej nawet naginać 100 km na spotkanie. Odnośnik do komentarza
franekbp Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 No do Lublina na kawę to trochę za daleko kurka.. a co do Krasnegobrodu to znam czasem na wypady w delegację się jeździ !piwko No ale dziwię się moim ziomkom bo nawet wczoraj jakaś honda SW mnie mijała na mojej ulicy... Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ja swoim Malagutem 125 często jeżdżę do Lublina a mam około 50km. A 500tką z Białej to spacerek. Odnośnik do komentarza
franekbp Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Niby dobrze prawisz Sylwuś.. Ale ciągle praca, rodzina, działka i brak czasu. A tak lokalnie to zawsze łatwiej.. Ale kto wie, może kiedyś Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 No prawda. Ja chyba będę się wybierał do Białej swoim Malagutem to dam znać. Odnośnik do komentarza
franekbp Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Serio..nikogo tu nie ma?? Kolegę z Lublina prędzej poznam niż miejscowego ziomka... Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Niestety nie wszyscy posiadacze 2oo to pasjonaci. Sporej części wystarczy aby ich wodzidło dowiozło do pracy i z powrotem do domu i tyle. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Myślę że w Białej Ci będzie znaleźć kompana podróży. Smutne ale prawdziwe. Odnośnik do komentarza
coyotus77 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ja jestem z Siedlec. Generale do Białej daleko niema. Około 60 km ( jak dobrze pamiętam ). Tyle że ja jeżdżę 125-tką :-) Czasami jeżdżę z kolegą ( z moich okolic ) z grupą z Sokołowa Podlaskiego. Można się ustawić na jakieś kulanko. Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 O ile pamiętam jakiś maximaniak rezyduje w Radzyniu Podlaskim - zawsze trochę bliżej... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Czołem Burgmaniacy, przypominam o akcji "Szlachetna Paczka" od Burgmaniaków 2016. Już kilkunastu z nas włączyło się do tegorocznej edycji, czekamy na pozostałych. Skarbonka Szlachetnej Paczki czeka na Wasze złotówki. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zasilania skarbonki na ten szczytny cel. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi