Klubowicze DaniL Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jak jakaś burza nie zablokuje, to postaram się przyjechać.
Sympatycy Jaco Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Cześć i Chwała BohateromWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Cześć i Chwała Bohaterom. Z przygodami ale zadowolniony już w domku Wszystkim Wielkie podziękowania że Byliście i że się chciało. Do następnego.
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jak co roku czciliśmy pamięć Bohaterów Powstania. Cześć im! Było kilka przygód... ale drobnych.
DeDe Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zaszczytem było dla mnie uczestniczyć z Wami w tej ważnej dla Warszawiaków rocznicy. No i miło było Was poznać w realu, a nie jak do tej pory z opowiadań
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Cześć i chwała bohaterom '44! Fajnie że trochę nas było i zaznaczyliśmy naszą pamięć!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Cześć i chwała! Dzięki wszystkim przybyłym. Ps. Dziś dzień ogólnie niezbyt fartowny. Padnięte aku, nie odpalające motory, latające flagi narodowe na moście czy przebite kapcie... ale co się słabo zaczyna to się dobrze kończy. Burgmania Mazowsze - do następnego
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Cześć i chwała....Pomyślmy, że nasze dzisiejsze problemy to „pikuś” w porównaniu z problemami tych, których pamięć dziś czciliśmy. P.S. Szczególne dzięki dla StrażakaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2019 Spot w najbliższy czwartek wypada w rocznicę powstania warszawskiego! Wypadałoby zrobić tradycyjne nasze ruszenie w kierunku Pl. Willsona na godz. W. Proponuję spotkanie spotowe o 16.45 w miejscu jak w zeszlym roku przed Cukiernią Blikle. To właśnie czwartek, więc spot będzie pod tym właśnie hasłem - Godzina "W" Jestem obecny ku chwale Powstańcom! ... a co później się zobaczy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lipca 2019 Administrator Opublikowano 27 Lipca 2019 Obecny w odpowiednim czasie i miejscu.
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2019 Ja niestety wyjeżdżam ranoWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Może się uda. Jak się uda to będę. mobile
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Mentalnie z Wami, fizycznie w fabryce ?
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Długi 1973 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Sierpnia 2019 3
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Było bardzo bardzo. A na dodatek spotkałem się z wami. Fajnie że się udało przekonać tych policjantów mobile
EwaPia Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dziękuję za wspólne upamiętnienie tej rocznicy. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Cześć i Chwała Bohaterom 1944 Była chwila zadumy na Wilsona, zapaliliśmy lampkę na Cm. Wawrzyszewskim a na koniec zaliczyliśmy małą przejażdżkę, finalnie miło spędzając czas przy stole. Dzięki przybyłym ✌️
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 DZIĘKUJĘ Wszystkim za wspólną chwilę zadumy. Pamiętamy!!! Cześć i Chwała Bohaterom! Dołaczam kilka swoich kadrów.
Klubowicze DaniL Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Cieszę się że i mi udało się dotrzeć na tak ważne wydarzenie. A i chwila na pogaduchy też się znalazła ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Pozwoliłem sobie wyprodukować skromną etiudę na w/w temat. 2
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Paweł, super jak zwykle pełen profesjonalizm ?
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2019 No powiem, że czekałem na tą relację i się nie rozczarowałem . Pegizwajda.mobile
Klubowicze .maniek Opublikowano 31 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2020 Planujemy jutro tj. 1 Sierpnia jakieś spotkanie w godzinę "W"
Rekomendowane odpowiedzi