Mateo28 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Cisza aż smutno, panowie i panie... Na bluesa się nawet nikt z białego nie kusil oprócz Darka... Za co czapka z głowy Darku serdeczne dzięki za przybycie Rozumiem że każdy sprawy własne ma...Ale ze nikt tu dwóch zdań nawet nie napisze... Szkoda :/ Panowie ja pochwalę się tym iż byłem tylko niespełna dwa tygodnie w Suwałkach, to kilometrów nie zabrakło zarówno tych samotnych jak i tych kręconych z burgmaniakami Szczególne podziękowania tu dla Tomka M. Za szczególny udział w mechanicznym ratowaniu padnietego sprzętu Kordziuka Przy okazji podrzucam kilka fotek dla pobudzenia zazdrości:) Więcej w dziale imprezy, temat Suwałki blues festiwal 2016 Impreza mega!!! Czy ktoś jeszcze oprócz Tomka, Romana i Darka to żyje z podlaskiego??? Panowie, co z wami??? Odnośnik do komentarza
putek Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mateusz ja jestem typowym "wąchaczem spalin" dopiero poznaje "burgmaniowe" wypady i do tej pory jestem happy:) u mnie co prawda to wypady wokół jak to mówicie chyba komina ale Podlasie jest fajne i można tutaj kilka ciekawych miejsc odnależść, mam nadzieję że wkrótce kilka osób uda mi się spotkać na szlaku bo nie ukrywam potencjał chyba jest z tego co widzę na dróżkach. aha miałeś sprawdzić co mi tak drży kierownica przy prędkości 50-60km ale już po problemie, przyczyna to kufer ale profilaktycznie łożysk kilka wymieniłem co prawda z pomocą kumpla ale z napędem sam sobie poradziłem:)...tak to jest zamiast zacząć od najłatwiejszych rozwiązań szukasz cala w calu:) Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Czołem Burgmaniacy, przypominam o akcji "Szlachetna Paczka" od Burgmaniaków 2016. Już kilkunastu z nas włączyło się do tegorocznej edycji, czekamy na pozostałych. Skarbonka Szlachetnej Paczki czeka na Wasze złotówki. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zasilania skarbonki na ten szczytny cel. Odnośnik do komentarza
lucasBlm Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam Koledzy Pusto tu u nas na Podlasiu. Odnośnik do komentarza
putek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 z tego co widzę na dróżkach to trochę nas jest ale z tego co widać to są trudni i niedostępni:) ale to nie mój problem ja jeżdzę swoje ale fajnie byłoby jakby ktoś się tutaj udzielał, w kupie zawsze weselej:) Odnośnik do komentarza
lucasBlm Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 dokładnie dokładnie Ja dzisiaj po naszych drogach nakręciłem 295km Białystok, Wasilków Kuźnica Białostocka i do domu Trochę chłodno już po zmroku, czas wpiąć podpinkę w kurtkę i spodnie Odnośnik do komentarza
putek Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Szkoda że nie dałeś cynka przynajmniej w połowie dróżki mógłbym potowarzyszyć Odnośnik do komentarza
Mateo28 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dokładnie, mało tego w samych Suwałkach jest już kilka sztuk a i tak na forum nic się nie zmienia Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
adam_us Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 24.09 będzie zakończenie sezonu w Bielsku podlaskim. Zapraszam Odnośnik do komentarza
lucasBlm Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 W tygodniubede smigal w okolicy . Dam wcześniej znać :-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi