Skocz do zawartości
Forum Burgmania

W jeden dzień z Bieszczad - nad Morze

izdebski12

Rekomendowane odpowiedzi

Siemasz!

Objechałem dookoła Polskę.. było fajnie.. jednak mam pewien niedosyt jazdy.

Zastanawiam się nad wycieczką, taką jaką zrobiła ekipa motogen. A więc wybrać się jednego dnia w Bieszczady, a potem następnego dnia z Bieszczad np. do Władysławowa. Najszybszą drogą przez Autostradę. O tak dla jaj. Aby sobie pojeździć, bez większego celu.

Czy ktoś byłby zainteresowany taką małą wycieczką? Samemu już mi się nie chce latać...

Nas morze raczej nie pojadę. Po za tym dla mnie ponad 800 km w jeden dzień to trochę za dużo.

Ale początek trasy - do Rzeszowa jak mi termin spasuje, to czemu nie.

A więc we Wtorek 26.07 jadę z Wawy do Polańczyka Bieszczady aby nastepnego dnia 27.07 przejechać 800 km z Polańczyka do Władysławowa. Ponawiam pytanie: ktoś chętny na sprawdzian wytrzymałości? Przejechać w jeden dzień przez całą Polske.

Da się i to na luzie w jeden dzionek tyle przejechać zwłaszcza pónoc południe bo większość trasy to drogi szybkiego ruchu ja chyba w 2013 jechałem z kolegą IroMax z Gdańska do Bieszczd Ustrzyki Dolne do tego kolega IroMax jechał na X-Max 125 ccm prędkość około 100/110 km/h i dotarliśmy w ciągu 12h

Szkoda że tą trasę nie realizujesz w sierpniu bo bym z chęcią się Kulną

A akuratnie pod koniec lipca jadę na zlot skuterowy do Niemiec

Niestety nie dam rady w tym terminie.

Ale jedna drobna UWAGA - sugestia. Od niedzieli na Podkarpaciu (chyba w całej Polsce też) panują dokuczliwe upały - po południu 32 stopnie, a asfalt ma ponad 55 stopni.

W takich warunkach podróż dla motocyklisty może się okazać bardzo wymagająca. Powodzenia.

Zobaczyć wschód słońca w Bieszczadach, a Zachód nad morzem.. tego samego dnia. Mission Complete! Zapraszam do obejrzenia :)

No nieźle. Wyczyn pierwsza klasa. Kup sobie tempomat zaoszczędzisz dłoń. Napisz ile km łącznie przejechałeś i ile Ci spalił.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Będe musiał pomyśleć o tym tempomacie. Palił mi mniej wiecej 3,5L/100km. Dystans : 400 km (warszawa bieszczady) - 800 km ( bieszczady wladyslawowo) - 415 km (wladyslawowo - warszawa) mniej wiecej tak bo do jednego km nie policzylem.. nie zresetowalem tripa przed wycieczką.