nat Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jakie zdziwienie było moje dzisiejszego poranka, gdy po przyjściu do pracy odpalam forum Burgmanii na kompie, a tam informacja "Strona www.forum.biegania.net została zgłoszona jako przypadek oszustwa i została zablokowana zgodnie z ustawami bezpieczeństwa " (u Kamila jest to samo na kompie) Ktoś coś wie? Na komórce jest normalnie Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Pod Chromem mam to samo... Odnośnik do komentarza
JuStA Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Mi się na Chromie pojawia, że wchodzę na stronę, która wprowadza w błąd i że osoby atakujące stronę www.forum.burgmania.net mogą podstępem nakłonić do zrobienia czegoś niebezpiecznego, np. zainstalowania oprogramowania lub ujawnienia danych osobowych (takich jak hasła, numery telefonów i dane kart kredytowych) Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja to mam na Firefoxie Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Też tak miałem na dwóch kompach. ( 2 x Firefox ) Zaznaczyłem że to błąd i na razie spokój. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 To samo mam i na laptopie za każdym wyłączeniem komputera muszę walczyć z tym durnym ostrzeżeniem... Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Coś jest na rzeczy - Google Chrome : Wchodzisz na stronę wprowadzającą w błąd Osoby atakujące stronę www.forum.burgmania.net mogą podstępem nakłonić Cię do zrobienia czegoś niebezpiecznego, np. zainstalowania oprogramowania lub ujawnienia danych osobowych (takich jak hasła, numery telefonów i dane kart kredytowych). Automatycznie przesyłaj do Google szczegółowe informacje o możliwych zagrożeniach. Polityka prywatności Na Explorerze jest na razie OK. Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 8 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Strona (forum) została zgłoszona jako niebezpieczna, niestety nic poza informacjami , że została zgłoszona nie widzę. Przeskanowałem róznymi skanerami i nic nie wyskakuje poza informacją o zgłoszeniu jako strona wyłudzająca dane. Jesłi ktoś ma jakiś sensowny pomysł (chodzi o osoby które się zajmują takimi sprawami), albo ktoś widzi jakiś dziwny post na forum to proszę o info . PS. Pomijam fakt , że temat mówi o jakiejś obcej stronie www.forum.biegania.net Odnośnik do komentarza
Bogart58 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 U mnie na Firefox to samo. Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Tez tak mam na ff. Na telefonie chodzi. Odnośnik do komentarza
OsIoLeK Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Mam to samo Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 8 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Prosze już nie dopisywać , że tak macie. Wiemy , że jest problem. Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Pisałam szybko i na telefonie, który przeprawił na "biegania" W związku z tym, że nie można edytować swoich postów proszę Administratora o zmianę w nazwie tematu na "burgmania" Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ja wchodzę przez safari, No problem wszystko OK. Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 8 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dostałem potwierdzenie od Google o pozytywnej weryfikacji naszej strony. Komunikat powinien ustąpić w ciągu kilku godzin. Odnośnik do komentarza
Marcin79 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 U mnie już nie pojawia się ta czerwona strona, ale przy każdej zmianie tematu avast ostrzega o : Ostrzeżenie Ta strona została oznaczona jako strona przechwytująca dane [phishing]. Odnośnik do komentarza
tycjana Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 U mnie się wcześniej pojawiał ten problem,jak sporadycznie korzystalam z netbooka,na podstawowo używanym laptopie do tej pory nigdy,ale jak widzę po wcześniejszych wpisach,ósmego pojawił się i u mnie ten sam problem na laptopie jak u innych użytkowników..Na szczęście jest już ok. Odnośnik do komentarza
Sqad Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 a ja mam że strona o podanym adresie (www.forum.biegania.net) nie istnieje. Wpisując adres burgmania.net bez www otwiera się pusta strona. Dla mnie to coś jest namieszane z aliasami i domeną. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi