michu Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Siemka Wszyscy zalatani, a wątek nie otwarty :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Obecny !!! U mnie wszystko OK. Mam teraz sezon w robocie i potwierdzam to zalatanie . A jak u Was chłopacy ? Żyjeta ? Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja ganiam tantnisia krzyżowiaczka po polach, bo zżera wszystkie warzywa . Do września nie kupujcie, żadnych kapust, pekińskich i kalafiorów bo się pochorujecie. Burgman stoi i prosi o przejażdżkę, tylko z czasem krucho. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja se chciałem nowy miesiąc założyć, ale patrzę, że czas a nikt się nie wyrywa to też odpuściłem. Coś tu tak prężny region lekko podupada. Pewnie się wszyscy na GG przełączyli?? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Spoko każdy zapracowany . Fachowiec wystawił mnie do wiatru i olał temat łazienki nie mam gdzie d..y umyć . Dał znać w niedzielę że nie może wykonać zlecenia normalnie dostałem nerwa . Szkoda gadać na to wszystko temat znał od marca . Odnośnik do komentarza
dywelj Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Myśmy z Bieszczadów do domu wrócili. 1700 nakręcili. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Małi, tak to jest w dzisiejszych czasach z fachowcami . Dywelj, Silverem byłeś w Bieszczadach ? Odnośnik do komentarza
dywelj Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Jasne, z plecaczkiem. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Brawo !!! Nic sie nie chwaliłeś, że jedziesz. Odnośnik do komentarza
dywelj Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Może nie chwaliłem ale rozmawiałem,że Kujawiaki wracają a ja jadę. Wróciłem bardzo zadowolony i z jazdy i wyjazdu. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Super, ze wyjazd się udał. Ja jutro jadę moim rumakiem na firmowy wyjazd integracyjny. Wracam w piątek. To mój pierwszy dłuższy wypad tą kupą żelaza. Kupiłem Yamahe Midnight Star 1300. Odnośnik do komentarza
jankes Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Dywelj jesteś de beściak. Szacun. Odnośnik do komentarza
dywelj Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Super, ze wyjazd się udał. To mój pierwszy dłuższy wypad tą kupą żelaza. Kupiłem Yamahe Midnight Star 1300. Kolejny Japończyk, a nie czas już na coś z Europy (BMW, Ducati). Gratuluję zakupu !piwko Dywelj jesteś de beściak. Szacun. Oj tam, oj tam. Taka przejażdżka . Dzięki Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Kupiłem Yamahe Midnight Star 1300. Dokupiłeś czy zamieniłeś? Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witajcie ludziska Bobas ty znowu moto zmieniłeś? Pozdrawiam pracujących i tych na urlopach ja w tej drugiej grupie jeszcze Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No niestety zmieniłem. Wziąłem go na handel. Za 2 tygodnie ładuje na Allegro. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Kawał solidnego motonga do czyszczenia Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Trachnąłem 600 km autostradą. Nie słyszę swoich myśli. Ten tłumik nie nadaje sie absolutnie na długą trasę . Poza tym prowadzenie tego czołgu na trasie jest ok. A jak u Was? Nabijacie kilometry na swoich rumakach? Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 No widzisz a jak mówię, że puste wydechy na trasę są do dupy to mi nie wierzą. Rura to rura. Motór ciężki to i jadzie stabilnie. Od środy kierunek Kostrzyń nad Odrą i Woodstock Lubię ten klimat. P.S. @Bobas czy masz jeszcze słuchawkę od nawigacji GoClever?? Chętnie odkupię. Jeśli to jeszcze aktualne?? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Słuchawkę sprzedałem wraz ze skuterem koledze ArtCho ze Szczecina. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 No to trudno nie trzeba się było czaić jak proponowałeś. Dzięki. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No chopaki, ale grzeje;-) dobrze że dzisiaj jestem skutem w robocie :-D Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Grzeje, grzeje aż przykro. Tylko dłuższa przejażdżka da trochę radości choć burza może popsuć zabawę. W środę wypad na Woodstock a powrót dopiero w niedzielę więc patrzę w niebo. Żeby tylko nie lało za długo. Zwłaszcza w czasie koncertów. Resztę zniosę po męsku A może ktoś z "naszych" się wybiera?? Mogę tak pytać?? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja mam jechać z kilkoma ziomami z Chojnic. Wszystko uzależniamy jednak od pogody. Jak będzie lało przez weekend to odpuszczamy temat. Jak pogoda będzie OK to śmigamy w piątek. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Pewnie będzie trudno się odnaleźć, ale będziemy balować we wiosce motocyklowej. No chyba, że wieczorem to sceny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi