pidzam Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Opublikowano 19 Listopada 2006 Wielkie dzieki. Wszyscy co gratulowali beda mogli dotknac,a ci co nie jedynie popatrzec.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2006 Hehe... Co te Silvery takie modne się stały... Żeby było ?mieszniej dzi? po południu dostałem telefon z Niemiec, że kolejny Silver zbliża się do Polski... Normalnie się w?ciekli...
Mareczek Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Gratuluje Tobie Mireczko prawka i zmiany skutera na większy Tobie Piotrusiu nowego nabytku jest bardzo ładny (dotykałem) Życzę Wam samych słonecznych i pogodnych dni, żadnych nawet drobnych awarii i zawsze bezpiecznych powrotów do domu
pawko Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Hehe... Co te Silvery takie modne się stały... Dziwne pytanie W końcu poznali się klubowicze na tym co najlepsze !!!
ERMI Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 gratulacje Jestem przekonany że Mireczka wygl?da na skuterku z równie wielk? gracj? jak na tym poprzednim.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 20 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2006 Gratulacje z okazji nabytku!!!!!!!! Skorzystam z w?tku i też się pochwalę :wdniu 19.11.06 godzina17.00 wjechałem do kraju z silver wingiem na pokładzie ,,jest piękny ! pozdrawiam pawel883
Mirka Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Oooo... gratuluję. To prawda "s? piękne"
Kacza Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Gratulacje z okazji nabytku!!!!!!!! Skorzystam z w?tku i też się pochwalę :wdniu 19.11.06 godzina17.00 wjechałem do kraju z silver wingiem na pokładzie ,,jest piękny ! pozdrawiam pawel883 oho SILVER MANIA Gratulacje Pozdroo Kacza
drogowiec Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Silverwinguje się wiara Gratulacje, Paweł. Pozdrówka
dacja Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Mireczko , Pidżamku ... Gratuluje przesiadek na większe skuterki... cieszę się razem z Wami ... A dla Ciekawych publikuje pierwsze foty dumnego wła?ciciela z Jego Dumnym skuterem
Kacza Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Ale ten silverek przy Pidzamie i tak jakis taki malutki sie wydaje Pozdroo Kacza
Slavequs Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Hehe, fajne zdjęcie. Oczywi?cie gratuluję Wam nowych zabawek i życzę bezawaryjnej i przede wszystkim bezpiecznej jazdy!!
Gość PCX Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Tylko kto jest bardziej dumny Skuter z wła?ciciela czy Wła?ciciel ze skutera W każdym razie gratuluje nowego nabytku i niechaj służy wiele milionów kilometrów. Tez sobie taki kiedy? kupie ... albo lepszy
Gość elwood_blues Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 A pod zdjęciem powinien być napis: Co, Waszmo?cie takiego rumaka nie widzieli , że tak oczy wybałuszacie?????????? Ja żem godzien takiego nabytku, jakem Pidżam Zagłoba !!!! Zara na niego wsi?dę i HEEEEEJŻE WIATRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciachu Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Paweł - witaj na Silverowym pokładzie PS. ciekawe czy Twoja Hondzia też jest "w jedynie słusznym kolorze" ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2006 Gratulacje dla Was, Tylko się radować jak coraz to lepszymi sprzętami jeĽdzicie. Grzesiek
Siodel Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 bardzo udama sztuka Pidzamku, ach i to zdjęcie.Mireczko dbaj o swój nowy sqter i pamiętaj o olejku
pablos Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Ojojoj fota rewelka ... brakuje tylko tej słynnej chor?giewki na kuferku .... ale się porobiło pełna integracja Wawy z S3M ... jeżdż? te skutery z r?k do r?k z miasta do miasta ... pełna wymianka , ciekaw jestem kiedy się kobiałkami będziemy zamieniać upsss...... moderatora prosze o usunięcie bo jak Teletubi? to zobaczy to mam .... a potem już tylko i -tyle ze mnie zostanie . Pozdrawiam
Mareczek Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Ojojoj fota rewelka ... brakuje tylko tej słynnej chor?giewki na kuferku .... ale się porobiło pełna integracja Wawy z S3M ... jeżdż? te skutery z r?k do r?k z miasta do miasta ... pełna wymianka , ciekaw jestem kiedy się kobiałkami będziemy zamieniać upsss...... To dopiero się zaczyna a co będzie (aby do Wiosny)
jagroski Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Chyba do wyborów się szykuje. :)
pidzam Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Opublikowano 21 Listopada 2006 Gratulacje z okazji nabytku!!!!!!!! Skorzystam z w?tku i też się pochwalę :wdniu 19.11.06 godzina17.00 wjechałem do kraju z silver wingiem na pokładzie ,,jest piękny ! pozdrawiam pawel883 NO no Pawelku ja rowniez Ci gratuluje. Teraz to nawet do Poznania bedziemy mogli jezdzic bez obawy ,ze nas Madzia z Krzychem i Mirkiem"szwagrem" pyrami nie obrzuca.
Jerzyk Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Gratuluję nowego fajnego nabytku. Pozostaje tylko życzyć wył?cznie rado?ci z jazdy – dotyczy to także ‘sprzętu’ poddanego ‘cyrkulacji’ w ramach rodziny.
Rekomendowane odpowiedzi