Mihu Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 niestety moja majesty odmówiła posłuszeństwa i nie chce odpalić.prad jest, iskra jest, pompę slychac, kręci kręci ale nie chce odpalic. podpowiadają mi zeby sprawdzic filtr paliwa czy sie czasem nie zapchal ale nie do konca się na tym znam. jest moze ktoś kto byłby w stanie mi pomoc naprawic sprzęt albo przewieźć do warsztatu z naramowic na obirnicką? będę wdzięczny za ewentualny odzew. Odnośnik do komentarza
Mihu Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 dzięki przemo. to ten jak się na biedrusko jedzie? Odnośnik do komentarza
Mihu Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 skuter już u marcina. przypuszczalnie coś z czujnikiem ciśnienia. dzieki za pomoc ale MSM mial terminy dopiero na następny tydzień. liczę że tu bedzie szybciej gotowy. Odnośnik do komentarza
Mihu Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 hej. mam unieruchomiony sprzęt. siadl Mop sensor. czujnik podciśnienia. macie może pomysł gdzie (kto)może mi pomóc znaleźć, kupić? skut stoi w warsztacie na obornickiej a ja się kisze w korkach. ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi