Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie w piękny i słoneczny, lipcowy poranek Muszę przyznać, że jestem bardzo zaskoczony wygraną, a jednocześnie dumny, że wśród tak dużej i silnej konkurencji, moja fotografia zwyciężyła. Dziękuje wszystkim za udział w tym głosowaniu, a przede wszystkim tym, oddali głosy na moje zdjęcie. Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu, a w szczególności mojemu największemu rywalowi czerwcowego konkursu - Bocianowi 16V. Zapraszam do udziału w lipcowej edycji naszej zabawy. ::::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu " SKUTER MIESIĄCA " jest wybranie zdjęcia, które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. * Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera ,lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. * Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się z: Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi * W konkursie można uczestniczyć wiele razy , ale zdjęcia nie mogą być użyte powtórnie w kolejnych edycjach . * Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu, lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. SZCZEGÓŁY WĄTKU 1. Na każdy miesiąc powstają dwa tematy: a. skuter [ miesiąca ] [ rok ] - KANDYDATURY. b. Skuter [ miesiąca ] [ rok ] - GŁOSOWANIE [+ JAWNA ANKIETA]. 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków. a. Do 5-tego następnego miesiąca wniosek na KANDYDATURY. b. Od 15-tego wątek na GŁOSOWANIE . c. 15 dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10 - 24 wpisując ostatniego posta >> ZAMKNIECIE WĄTKU << i robi podsumowanie głosowania. d. Jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN 3. Do konkursu mogą być zgłoszone maksymalnie 3 fotki spełniające wymagania techniczne , zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. SZCZEGÓŁY GŁOSOWANIA 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos . Głos oddany na własne zdjęcie jest NIEWAŻNY! 2. Termin głosowania - do ostatniego dnia miesiąca . Laureaci 1 i 2 miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail : fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail"a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza Zapraszam do uczestnictwa w wakacyjnej edycji tego konkursu, życząc jak najlepszych ujęć i wspaniałych zdjęć. Odnośnik do komentarza
BOCIAN 16V Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 To ja na lipiec proponuję coś takiego,może będzie się podobało,ale ocenę zostawiam WAM Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 11 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 To i ja dam swoje fotki Nr.1 Nr.2 Nr.3 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Tomii Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Może tym razem FOT 1. FOT 2. FOT 3. Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jako że posucha w tym miesiącu ze zdjęciami to i ja wrzucę swoje trzy grosze. Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 13 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Lipiec, to i Grunwald, w końcu w tym roku okrągła 606 rocznica bitwy Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 To i ja i ja dzięki uprzejmości i za przyzwoleniem BMW (chyba GT-ka jeszcze nie było w kalendarzu) Odnośnik do komentarza
GadekW Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Moja propozycja z wycieczki po Pieninach. fot1 fot 2 fot 3 Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Zamykam wątek kandydatur, zapraszam do głosowania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi