swider Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Gratulacje dla Ciebie od dzisiaj MIGU WIELKI , oraz dla Pauliny. To, ta dziewczynka którą mieliśmy okazję poznać na rynku w Pszczynie w roku 2009 lub 2010 ?
Moni82 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Migu super wyjazd, piękne widoki Szacun dla Was, w szczególności dla Pauliny. Dała dziewczyna radę!!! Jestem pod wrażeniem
Klubowicze Aga Opublikowano 14 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 WOOOW, szczękę zbieram Niesamowita wyprawa i relacja. Pozdrowionka !
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2016 Przez BiH można podróżować z dowodem osobistym jeżeli jesteś z kraju należącego do UE dlatego celnik Was przepuścił. Czy to jest pewna, sprawdzona informacja, czy po prostu fart Miga? Pytam, bo za tydzień będę jechał z rodziną przez BiH do Dubrovnika i synki nie mają paszportów, tylko dowody osobiste. Myślałem, że żona dawno paszporty dzieciom załatwiła, ale przegapiliśmy to.
Klubowicze MarP Opublikowano 18 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2016 Osobiście nie doświadczyłem ale wyczytałem to na stronie MSZ
Nurider Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Miesiąc temu jechaliśmy ze Splitu do Dubrownika przez BiH ( ten 10-kilometrowy kawałek nad Adriatykiem) .Dowody wystarczyły. Jak celnicy zobaczyli , że motocykle z Polski machnęli pozostałym -jechać! ☺
czemil Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 super wyprawa, chętnie przeglądam już któryś raz z kolei............może moje marzenia też są na wyciągnięcie ręki? Gratuluję
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Migu Szacun, córcia jeszcze większy Szacun. Dziś dopiero przeczytałem.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Migu czapki z głów dla was a szczególnie dla córy !OK Super wypad ,super relacja ,super foty.
Klubowicze MAKI Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No i ja nie wiem jak to się stało że przeoczyłem tak wspaniałą relację z wojaży po Bałkanach. Migu wielki szacun Tobie i córce. Chylę czoła ! Jesteście naprawdę pozytywnie popi..eni ! . ale to jest fajne ! Pozdrawiam i szczerze zazdraszczam .
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2017 Zdjecia uzupełnione, miłego oglądania. Swider w Pszczynie była Justyna (jak ten czas leci). Qwaki dzięki za telefoniczne podpowiedzi. Maki "pozytywnie popi... eni" - dobre. Marek dzięki za wyjaśnienia. Aga, Moni buziaki. Dziękujemy wszystkim za zainteresowanie. Pozdrawiamy Andrzej z Paulinką.
shelter_kc Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Dziękuję za odpowiedź w moim temacie. Bardzo, ale bardzo podoba mi się ten pomysł. Będziesz mieć naśladowcę Pozdrawiam, Konrad.
Rekomendowane odpowiedzi