Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2016 Migu, a dlaczego właśnie wyprawa na PCX-ie, a nie jak w ubiegłym roku na Silverze? Takie wyzwanie czy sprawdzenie się? Podziwiam, pozdrawiam i trzymam kciuki za jak najlepsze zakończenie tej wyprawy.
Klubowicze MarP Opublikowano 5 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2016 Przez BiH można podróżować z dowodem osobistym jeżeli jesteś z kraju należącego do UE dlatego celnik Was przepuścił. Nieźle objuczyłeś biednego PCX-a Pozdrowienia dla Was i szerokości
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2016 Migu no fajnie śmigacie samych bezpiecznych zakrętów i pięknych widoków
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2016 Brawo Migu . Jak opowiadam fatrowi (co ma PCX od MarkaP) to mu smaku narobiłem,ale kiszka bo ma B... Ja pojadę w Twoje ślady 1 sierpnia,ale solo. Myślę że mój "Jedi Starfighter B650" i jego napęd nadprzestrzenny nie zawiedzie.. Niech Moc będzie z Wami.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2016 ... Ja pojadę w Twoje ślady 1 sierpnia,ale solo. Myślę że mój "Jedi Starfighter B650" i jego napęd nadprzestrzenny nie zawiedzie.. Niech Moc będzie z Wami. kenobi a gdzie jedziesz ?? My ( 8 osób ) ruszamy 6 sierpnia do Czarnogóry
Nurider Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Grupa pomorska (6 riderów i 4 maszyny) tydzień temu wróciła z Chorwacji i Czarnogóry ☺. Było rewelacyjnie! Jak czytam relację Miga to czuję się jakbym jeszcze nie wrócił! ? Da się spakować na 2 tygodnie na 2 osoby bez kufrow czy sakw bocznych. Sprawdzone ☺
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2016 Migu, przeczytałam i zaniemówiłam z podziwu, brawa dla Ciebie i Pauliny :clapping:
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2016 kenobi a gdzie jedziesz ?? My ( 8 osób ) ruszamy 6 sierpnia do Czarnogóry Ja wyruszam albo 31 lipiec ,albo 1 sierpień (dogranie urlopu i inne okoliczności) i kierunek A1zjad Śestanovac i tam coś na chybił trafił pomiędzy Omiś a Makarska. Może,być może spotkamy się gdzieś "na szlaku"...ale by byłoooo suuper.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2016 Kenobi my do Chorwacji nie dojedziemy, od 8 do 12 sierpnia będziemy jeździć po Czarnogórze , wracamy przez Bośnię i Hercegowinę 13 jakbyś się tam plątał w tym czasie daj znać
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2016 Dzień 11. Dubrownik. Sesja zdjęciowa na tarasach widokowych w drodze, a później z twierdzy Napoleońskiej górującej nad miastem. Następnie wyjeżdżamy do miasta i zwiedzamy jego starą część. Tel. https://picasaweb.google.com/115111999440218486460/6304142528021950545?authkey=Gv1sRgCNPcvMO4_Y33WQ Aparat https://goo.gl/photos/1Ro8ck3jjHzWn6W2A Adam to nie wiedziałeś? Urbi silver stoi w serwisie (przegląd), a mam nowego PCXa i chciałem go przetestować. Co prawda nie zamierzałem jechać tak daleko ale jak widać też się da. Marek trzy lata temu spotkałem w barze Polaków, którzy wracali z granicy BIH i twierdzili, że celnik ich nie przepuscił, a mieli tylko dowody osobiste. Ja zawsze miałem paszport, więc nigdy się tym nie interesowałem, dzięki za podpowiedź. Asia,Ewa dziękujemy i pozdrawiamy. Kenobi udanego wyjazdu zalicz jak największy odcinek 8-ki jest piękna, i niech moc będzie z tobą. Nurider też tak mam jak czytam relacje innych, nie dam rady się tak spakować (jedna torba to kosmetyki mojej córki).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2016 czy tylko u mnie otwiera się pusta galeria ???
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2016 Migu szacun, Brawo ty. Brawo Paulina. !OKK (u mnie się otwiera normalnie.)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzisiaj w południe mam telefon. Patrzę dzwoni Migu : " Siemka. Jak jesteś przy kompie to zerknij na kamerki on line w Korczuli. Właśnie Ci macham " Szybka wymiana opinii o pogodzie : u nas 20 a u nich 37 Ja w robocie a oni na plażę i piwo Nie ma sprawiedliwości na tym świecie Nie mogłem się powstrzymać to chociaż takie wstawiłem
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Migu też Wam machamy
Klubowicze KasiaP Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 My też Wam machamy i pozdrawiamy
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzień 12. Drugi dzień luzu. Dziś w planach tylko wieczorne plażowanie (dzienne odpada bo w Dubrowniku trochę nas przypiekło), ewentualnie krótka przejeżdżka. Wpadliśmy na chwilę na plażę w Dubrowniku, później po krótkiej przejażdzce po okolicznych miejscowościach, poszliśmy na plażę w Kupari. Zrobiliśmy tylko 30 kilometrów. Poza tym ogólna laba. Tel. https://picasaweb.go...gCKXl3e7B-rqWKg Aparat. https://goo.gl/photos/uxFpLb1JPKe169hr6 Dzień 13. Po dzisiejszym dniu nie mamy siły pisać. Był zbyt długi. Dobranoc.
Jarek_PL Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Brawo Migu i dla córy też ! I właśnie to lubię w burgmanowych ludziach. Nic się nie liczy tylko jazda i wielkie lenistwo. Dzięki "stary" za ten kawałek wakacji. Życzę dalej dobrych humorów i pogody, no i bezpiecznie wracajcie do domu.
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzień 13 Powoli wracamy do domu. Wyjeżdżamy z Kupari i z półwyspu Pelješac chcemy przepłynąć promem na Korčule. Gdy dojechaliśmy do Orebić okazuje się że prom wypływa za 15 min. zadowoleni kupujemy bilety, chcemy wjechać na pokład a tu okazuję się, że nie mam kluczyków. Przeszukiwanie kieszeni nie daje rezultatu, więc wracam do kasy a kluczyki spokojnie sobie leżą, ale prom już odpłynął ( jak tu nie być przesądnym 13 dzień wyjazdu ). Po godzinnym oczekiwaniu i krótkim rejsie wreszcie dostajemy się na wyspę. Zwiedzamy Korčule, która reklamuje się jako miejsce urodzenia Marco Polo. Podczas zwiedzania robimy krótką " wideo konferencje" z Arturem BB ( pozdrawiamy). Po powrocie na półwysep z miejscowości Trpanj płyniemy do Ploče (40 minutowy rejs), a dalej już na naszym czerwonym rumaku pędzimy drogą nr 8 w znane nam już miejsce postoju w Kasteli. Tel. https://picasaweb.go...CO_uhvH2t7LZwwE Aparat. https://goo.gl/photos/nYQChPDVd2K98GvJA Wrzonio Artur Jarek dzięki chłopaki. Kasia Joasia pozdrawiamy.
swider Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Migu szacunek dla Ciebie za takie wyzwania i ich realizację, szczęśliwego powrotu. Czego się nie robi dla dzieci i to jeszcze takich zdolnych. Mam pytanie noclegi załatwiasz na chybił trafił czy rezerwujesz. Pozdrawiamy Świder z Bajbiną
Nibiru Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Migu, świetna trasa, niezawodna Honda w słusznej (jak dla mnie) pojemności Szerokiej, słonecznej drogi ☺
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzień 14. Żegnamy Adriatyk i kierujemy się w stronę jezior Plitwickich. Po przejechaniu 230 kilometrów znajdujemy kwaterę, przebieramy się i idziemy obejrzeć jeziora co zajmuje nam 6 godzin i kosztuje mały ból nóg. Pauli jeziora bardzo się podobały, a ja pomimo to że byłem tu nie pierwszy raz nadal jestem pod ich wrażeniem. Tel. https://picasaweb.go...gCIHlpv2ivLHJMw Aparat. https://goo.gl/photos/aEYwB1L72B423f5p6 Świder dzięki, noclegi załatwiam na miejscu. Pozdrowienia dla Balbiny. Nubiru honda to honda nawet w takiej małej pojemności. Pozdrawiam.
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzień 15. Jedziemy w stronę domu nawigacja pokazuje nam 855km, jeżeli się uda chcemy pokonać to w jeden dzień. Dlatego też część drogi pokonujemy autostradami. Przejeżdżając przez Chorwację, Węgry, Austrię, Słowację, Czechy wjeżdżamy do Polski gdzie na granicy w Cieszynie czeka Halinka, żeby zabrać wymęczoną Paulinkę i bagaże do samochodu. Krótkie powitanie i kontynuujemy jazdę Paula wygodnie samochodem a ja moim czerwonym rumakiem. Po powrocie do domu licznik pokazał 840km (nawigacja ustawiona była na unikanie autostrad dla tego kiedy jechaliśmy autostradami nasz trasa okazała się krótsza). Pokonanie tej trasy zajęło nam 15 godzin. Cały wyjazd to pokonane 4000 km. https://goo.gl/photos/tBiTbRXD32mn48589-aparat.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2016 Migu A Paulinie wielkie że tyle wytrzymała na jak by nie było nie najwygodniejszym siedzeniu pasażera. Jednak mimo że to Honda to do wygody Silvera jej daleko
Sobier Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Migu, Paulina Wielki szacun dla was za wytrwałość. Teraz czekamy na jakieś większe ilości fotek z Waszej podróży
Rekomendowane odpowiedzi