dziadzia Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 witam czy ktoś wybiera się do Świnoujścia na III majówkę wrześniową ? Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dziadzia czy to kolejny kawał zajrzyj na imprezy- podróże. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 tak tak wiem ile osób jedzie dokładnie to śledzę, chodziło mi o grupę wlkp czyli PES dlatego post dałem w naszym dziale a nie na ogólnym pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Przepraszam. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Andrzejku nie ma sprawy, spoko. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Przemek proponował bym wyjazd max o 12,00 czeka nas 4 godź. śmigania minimum. Chciałbym być wcześniej mam tam sprawę do załatwienia. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Przemek krakowskim targiem bądź na orlenie w Pniewach 12,30 ja muszę wyruszyć jak najwcześniej, chyba że tobie nie pasuje, ja ruszam z Orlenu w Pniewach 12,40 niestety muszę być na Bałtyckiej w Świnoujściu jak najwcześniej, chyba że faktycznie tobie nie pasuje to pośmigam sam od samego rana a wy dołączycie już na miejscu. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 ok. to super Orlen, przy obwodnicy DK 92 a jak forestq odzywał się, może będzie na spocie to pogadaj z nim, ja nie mam do niego telefonu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi