Olimen Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Szukam dobrego sprawdzonego mechanika w Poznaniu by naprawić burgmana. Możecie kogoś polecić? Odnośnik do komentarza
Mihu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 jakis czas temu też szukałem. Polecono mi serwis na Obornickiej obok sklepu Moto-obroty. Jestem bardzo mile zaskoczony obsługą i serwisem. osobiście mogę polecić. Odnośnik do komentarza
mefisto.diabel Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 ja swojego robiłem w moto44 na polskiej. Ok choć nie tanio. Teraz korzystam z usług niezależnego kolegi, który na motorach zjadł zęby, ale pracuje w innym zawodzie. Ma w domu warsztat i grzebie. Niewielu klientów, ale nazwiska i maszyny mówią, że warto zostawić Może cerbol? Odnośnik do komentarza
Olimen Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dzięki bardzo za info:) Odnośnik do komentarza
Jarba Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A z nieco grubszą naprawą tj. sprzęgło lub cvt też możecie ich polecić? Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A z nieco grubszą naprawą tj. sprzęgło lub cvt też możecie ich polecić? Marcin - serwis ul. Obornicka. Odnośnik do komentarza
Jarba Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Marcin - serwis ul. Obornicka. Dla pewności , chodzi o ten serwis? Marcin Supel Motor Bike Serwis - ul. Obornicka 270 Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Tak jest! Polecam. Odnośnik do komentarza
Olimen Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Muszę pochwalić Marcin Supel Motor Bike Serwis - ul. Obornicka 270 dlatego,że z taką obsługą się jesccze nie spotkałem na spokojnie wszystko tłumaczą i mówią co trzeba najpierw zrobić a co można potem. Jestem zadowolony z tego serwisu. Polecam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi