Norton Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zazwyczaj przeglądam forum klikając w zakładkę Zobacz nową zawartość. Jest to mój sposób na czytanie forum sposobem "na bieżąco". Niestety gdy chcę przeglądać forum wchodząc np. w dział Ubiór Maxi- Skuterzysty przy którym obecnie wyświetla się informacja o 413 tematach, tych tematów wewnątrz działu wyświetla mi się tylko siedem. International forum zamiast 30 tematów, widzę jedynie trzy. Niektóre działy takie jak: Galerie naszych maxi skuterów, czy Ogłoszenia wyświetlają tyle tematów ile powinny. Tych dużych działów, w których jest po kilka tysięcy tematów, lub kilkaset nie jestem w stanie policzyć (mam nadzieję, że wyświetlają się w całości). Jak odblokować wszystkie tematy na moim koncie? Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Np Ubiór Maxi-Skuterzysty.. Wchodzisz w ten dział, wyświetla się lista tematów. Na niebieskim pasku masz: Wybierasz CUSTOM następnie "przedział czasowy: 30 dni" zmieniasz na "pokaż wszystkie" i wybierasz "idź" Powinieneś już widzieć listę wszystkich tematów w tym dziale. Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 KriSSo wszystko wyjaśnił, po prostu filtr Ci "wycina" tematy. Przestaw i zobaczysz wszystkie. Odnośnik do komentarza
Norton Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Chłopaki - dziękuję! Teraz wszystko mam odblokowane Odnośnik do komentarza
Sqad Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 A dlaczego forum domyślnie mi tak kastruje tematy, ja nic nie przestawiałem nigdy więc to musi być tak ustawione, trochę bez sensu. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Sqad - nie kumam o co Ci chodzi. Ustaw sobie filtr jak Ci pasuje i zaznacz "Zapamiętaj filtr". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi