Darkhem Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Dzięki za spotkanie. I do następnego ...
Ania Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 My również dziękujemy za spotkanie i smakowite smakołyki Marku jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego Do szybkiego zobaczenia Ania, Kristof i Olivier
Marcin 78 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 I znowu kolejne spotkanie za Nami Dziękujemy wszystkim za miłe urodzinowe spotkanie,za smaczne słodkości ,śmiechy i pogaduchy.Marku jeszcze raz Wszystkiego naj... Pozdrawiam i do następnego?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2016 I ja tam byłam ciasto, ciastka, cukierki, czipsy jadłam, colę, mirindę piłam wycałowana i wyściskana byłam, całowałam i ściskałam pośmiałam się, pogadałam, pokłóciłam się znaczy spotkanie było owocne ... kilka zdjeć wstawię za chwil kilka
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Lipca 2016 Byliśmy i było pięknie. Ściskałem ,,całowałem byłem sciskany i. Całowany. Marek jeszcze raz 100 lat.Maszkety super. Brakowało tylko. Kilku osób!!!. Do następnego.
Klubowicze MarP Opublikowano 22 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2016 Dziękujemy za super czwartkowe popołudnie i wieczór. Znowu naszej grupie przypadło "zamykanie drzwi i gaszenie światła" w Chudowie PS Dziękuję za życzenia Cieszę się, że placek smakował. Powiem,że nie było prosto ale nawet mi się udało przywieźć w całości
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2016 Kilka chwil minęło i oto są zdjęcia z wczorajszego Chudowa:
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam Burgmaniaków z Grupy Śląskiej, chciałbym nieskromnie przypomnieć, że Skarbonka Szlachetnej Paczki jest otwarta i czeka na Wasze spontaniczne wpłaty. Pozdrawiam i szczerze zachęcam do systematycznego zasilania skarbonki na ten szczytny cel.
Klubowicze kenobi Opublikowano 28 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2016 Dzięki wszystkim za spotkanie i nowoprzybyłych serdecznie witamy,i zapraszamy na nasze spotkania.
Sympatycy krys70 Opublikowano 29 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2016 Dziękujemy za kolejny czwarteczek To ewenement aby "nowych" było porównywalnie ze "starymi" Pozdrawiamy i do następnego Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2016 To ewenement aby "nowych" było porównywalnie ze "starymi" znaczy rośniemy w siłę super tylko gdzie fotki ? żeby Ci co nie mogli przyjechać zobaczyli i poznali nowe twarze ??
Sympatycy krys70 Opublikowano 29 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2016 Buuu i tu przyznaje dałem ...... Następnym razem bardziej się postaram Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wszystkich chętnych zapraszam dzisiaj do Chudowa na ciacha .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Będę, poproszę ciacho sztuk jedna
Klubowicze frodka2 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 I ja spóźnione ciasteczko dowiozę (chyba że ktoś w międzyczasie zje?)
zenon Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Załapię się na jakieś ciacho po 20 godz.
Klubowicze frodka2 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zalezy ile jak wielkie żarłoki przyjadą? ! ?Ale odlozymy dla Ciebie po kawałku ?
Klubowicze nietoperz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A tak całkiem w tajemnicy powiem wam że ciasto pięknie pachnie i ledwo się powstrzymuje przed jego zjedzenie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Byłem , zjadłem , zwyciężyłem
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Bardzo dziękuję za spotkanie Ciacha przepyszne - jeszcze raz wszystkiego dobrego Grupie wyjazdowej - pomyślności i powodzenia
zenon Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Na sam koniec przybyłem ale ciacha zjadłem i ze wspaniałymi osobami byłem. STO LAT dla solenizantów a grupie wyjazdowej szerokości, dzięki za spotkanie.
Sympatycy krys70 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 My też chcielibyśmy podziękować za tak słodkie spotkanie. Jeszcze raz 100 lat dla Was Pozdrawiamy i do zobaczenia Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dziękuję za słodkie spotkanie :-) Sporo nas dzisiaj było ale Solenizańci dali radę ............ przyjmować życzenia i uściski. Ciastka, ciasta i ciasteczka były przepyszne Najlepszego! Czarnogórskim Urlopowiczom szerokiej drogi i miłych zakrętów. Pamiętajcie, żeby nie szlifować stopką na zakrętach bo potem nie ma na czym oprzeć skutera na postoju. Pstrykajcie fotki i kupcie sobie pocztówkę ze zdjęciem morza :-)))))) Miłej zabawy .
Marcin 78 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie pisałem że będę,a i tak na pyszne ciasta się załapałem ? .Solenizantom Anecie i Andrzejowi jeszcze raz Wszystkiego naj...i dziękujemy za smaczne słodkości .Rysownikom niepowtarzalnej mapy dojazdu na miejsce zbiórki również dziękuję ,teraz mam nadzieję że dotrę na czas i właściwie miejsce , oczywiście jak nie pomylę mostów ? Wszystkim uczestnikom dzisiejszego spota ,za pogaduchy,śmiechy i wspaniałą atmosferę serdecznie dziękujemy? Pozdrawiamy i do następnego ? PS.Patryk stopki już zeszlifowane teraz zostały już tylko płozy ?
Rekomendowane odpowiedzi