Marcin 78 Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Dziękujemy za tak wyjątkowe spotkanie i pyszne słodkości,nowym klubowiczom jeszcze raz gratulacje ,a solenizantce wszystkiego naj ...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 24 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2017 Dobrze, że tłusty czwartek jest tylko raz w roku nie dałabym rady częściej się tak pysznie objadać a jeszcze tort i ciasto Świeżaków - pyszne !!! Wiesia faworki pierwsza klasa - jak co roku Dziękuję - i do następnego ........ jak będzie gdzie
Klubowicze kenobi Opublikowano 24 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2017 Eh, tyle się działo...czwartek,tłusty,pączki...nawet wolne miałem...a tu d..pa! Ten najgorszy rodzaj "grypy" mnie dopadł i dieta, i "wc" i......zawsze wiatr w oczy... Pozdrowionka dla Was.
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2017 Jeszcze raz najlepszego nowym Klubowiczom, zawsze błękitnego nieba i czarnej drogi. Dziękuję za wszystkie słodkości i pogaduchy do późna.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2017 jutro znów czwartek i jak co tydzień czas na spotkanie w tym roku jak wiecie spotykamy się w Kobiórze w Zajeździe Bufet Country miejsce bardzo fajne i nam przyjazne ( mimo, że gdzieś na końcu świata ) jednak tydzień temu "trochę" przesadziliśmy z głośnością, pączkami, faworkami, ciastami i małą ilością zamówień składanych w lokalu ( wiadomo słodkości było tyle, że już nikt nie myślał o czymś innym do jedzenia ) po rozmowach z właścicielką, które przeprowadzili Ania77 i krys70 zostało ustalone, że oni nadal Nas lubią ale My postaramy się też ich szanować i trochę ciszej wyrażać naszą radość, trochę mniej przywozić swoich ciast i dużo więcej zostawiać kasy w barze bardzo proszę o wzięcie pod uwagę powyższego i do zobaczenia jutro .... żeberka są boskie a zupka meksykańska wypala od środka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2017 Oficjalnie deklaruję że żeberka pochłonę. A że w trakcie pałaszowania będę miał zatkaną gębę to i ciszej pewnie o jakieś 40% będzie
Moni82 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Ok to my jutro przyjeżdżamy jak zwykle na czczo hehe
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2017 cheseburgera zalicze
Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2017 Ja mam dylemat Beckon,czy żeberka? Co bardziej dietetyczne? Byle do Wiosny
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2017 Proponuje w dupić oby dwa.
franio212 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Dnia 14.01.2017 o 14:02, producentkolder napisał: Witam wszystkich piszę w tym temacie ,bo nie chcę tworzyć nowego,na ten wchodzi chyba najwięcej ludzi. Zwracam się do Was jako Grupy Śląsk z prośbą.Właśnie zaczęła się sprawa w sądzie o spowodowanie wypadku w którym zginął mój syn Adam. Wystąpiłem z wnioskiem o zadośćuczynienie ,które z żoną postanowiliśmy przekazać na rehabilitację motocyklistów poszkodowanych w wypadkach. Moja prośba-jeżeli znacie adresy stowarzyszeń zajmujących się tym tematem proszę o kontakt.Nie piszcie w tym temacie by nie robić zamieszania, proszę o wiadomości na pocztę. Zaznaczam proszę o adresy dotyczących tylko motocyklistów. Pozdrawiam Franio i Jola
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2017 ...monotematyk...wizyta u chirurga... Pozdrowionka.
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2017 Co tu taka cisza?Mamlasy jedziecie? Bo sam kołocza nie zjem, no chyba że.....Byle do Wiosny
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2017 będę i z tego co czytam arturo-bb ( to i jest nadzieja, że Ewa ) i Moni "będziemy" znaczy Robert chyba też i pawel883 .... kołacz się nie zmarnuje
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2017 Od dzisiaj postanowiłem przejść na dietę wysokokaloryczną
Marcin 78 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 A jak Krzysiu zapraszasz na ciasto to ja chętnie przyjadę i przy okazji jakiegoś chessa-burgera wyciągnę z tomatom co by się zdrowo odżywiać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2017 no proszę tłum się robi tylko proszę mi chociaż kawałeczek kołacza zostawić bo ja jeszcze ponad godzinę w pracy
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2017 Masz załatwione Byle do Wiosny
Marcin 78 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Niestety zmiana planów dzis nie dam rady przyjechać - siła wyższa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2017 Marcinek no coś Ty , tak się nie robi
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2017 Dziękuję za dzisiejsze spotkanie. Było jak zawsze fajnie. Solenizantowi jeszcze raz najlepszego.
Klubowicze MarP Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2017 Dziękujemy za kolejne spotkanie czwartkowe, za rozmowy o chomikach europejskich i na inne niemniej ciekawe tematy Solenizantowi jeszcze raz życzymy wszystkiego najlepszego!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2017 i ja dziękuję za spotkanie w bardzo miłej atmosferze Krzyśku jeszcze raz najlepszego Ania serniczek pycha, nawet dupka Marek ale pamiętaj za płotem masz już rezerwat
BURISMAN Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Czy teraz w Czwartek jesteście w Kobiórze, bo nie wiem czy mam piec ciasto powitalne .
Rekomendowane odpowiedzi