Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 czwartek dziś , kto jedzie na żeberka ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 My Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Trwam w monotematycznosci..... praca :-( jak zwykle Nas nie będzie ale jest iskierka nadziei na przyszły tydzień :-) Wydziargane e-ołówkiem Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Hmm jak na żeberka to się skuszę i przyjadę Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 no to git Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A sałatki jakieś fit to tam nie podają? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Podają Menu Sałatki Grecka 17,- Sałata lodowa, pomidor, ogórek, oliwki, ser feta, czerwona cebula Cezar 20,- Sałatka rzymska, kurczak, grzanki, parmezan Gyros 18, Gyros wieprzowy z sosem czosnkowym i grzankami Albo możesz sobie sam namieszać Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 To zamiast żeberek dzisiaj dzień sałatyBo wiosna nadchodzi Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Radio dziś podało, ze bieszczadzkie niedźwiedzie obudziły się Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Chop Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A zabrałby ktoś autostopowicza z Zabrza? Jeśli się znajdzie taki uczynny to proszę o telefon (pięć zero pięć dziewięć sześć pięć pięć jeden dziewięć) Odnośnik do komentarza
Klubowicze karton Opublikowano 2 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 żeberka jak to zabrzmiało ssanie się włączyło niestety praca Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Nas nie będzie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 a my jesteśmy Odnośnik do komentarza
Chop Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dzięki wszystkim za fajny wieczór a kierowcy który zabrał autostopowicza podwójnie. Żeberka nie są przereklamowane, pyły pyszne Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dzięki wszystkim za fajny wieczór a kierowcy który zabrał autostopowicza podwójnie. Żeberka nie są przereklamowane, pyły pyszne!OK Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Coś tam wypiłem, coś zjadłem ale ktoś pozbawił moje ziemniaczki skwarek i cebulki. Lodu mnie uratowały i nabrałem sił na powrót do domu. Dziękuję za dzisiejszy spotkanie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 i ja na pyszne jedzonko się załapałam i nawet lody z malinkami zjadłam Patryk dziękuję jak zawsze za "holowanie" Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 3 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dziękujemy za miło spędzony czas i do zobaczenia znów Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 3 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 To i ja podziękuję za spotkanie .Żartów jak zawsze było bezpiecznie liku , a "sałatka " wyborna. Pozdrawiam i do..........Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 8 minut temu, krys70 napisał: a "sałatka " wyborna. sałatka fit a' la Krzysiek : plasterek pomidora, plasterek cebuli, liść sałaty, burger wołowy, becon, buła z sezamem Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 3 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 I niech mi ktoś spróbuję zarzucić, że nie było witamin Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Hese burger też niezły, prawdziwa bomba witaminowa.Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Lutego 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Tylko pozazdrościć....mniam mniam Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 I ja również podziękuję za wczorajsze spotkanie ,już odstresowany i akumulatory podładowane więc jest OK 6 godzin temu, krys70 napisał: I niech mi ktoś spróbuję zarzucić, że nie było witamin Witaminy były i sama zdrowa rzywność,a jakby było za mało to i lodzik był ,hmm te czwartki całkiem przyjemne są Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Hese-burger Becone-burger Hese-burger bez tomatów Latające żebra Trójca ........ M+K+P = Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi