Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Lipca Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 42 minuty temu, nietoperz napisał(a): Czwartek coraz bliżej! Mamy plan aby przy dobrej pogodzie przyjechać na Chudów. Czy ktoś ma podobny plan ? Tak - mam i ja 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Lipca Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 55 minut temu, Nazir napisał(a): Tak - mam i ja Rozgrzewka przed wypadem nad morze 🤔 1
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Lipca Klubowicze Opublikowano 14 Lipca Ja odpadam z czwartkiem ale morze na tą chwilę Tak 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Lipca Klubowicze Opublikowano 14 Lipca Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Rozgrzewka przed wypadem nad morze 🤔 Ja bez rozgrzewki. Nocka na 18.00 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Lipca Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 41 minut temu, kenobi napisał(a): Ja bez rozgrzewki. Nocka na 18.00 Kaj Ty jeździsz? U nas ciemno się robi dopiero po 21-szej🤪
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Lipca Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 3 godziny temu, Nazir napisał(a): Kaj Ty jeździsz? U nas ciemno się robi dopiero po 21-szej🤪 A po glajzach, gdzie poprowadzą.....🙂...a po ciemku nie jeżdzę - mam aż 3 reflektory. I to LED.🤪. ....szkoda że u Was ciemno....macie tam sztröm na wsi? Łuczywa, kaganki, świece???? 🤣🤪😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Lipca Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 27 minut temu, kenobi napisał(a): ...macie tam sztrum na wsi? Łuczywa, kaganki, świece???? 🤣🤪😉 Niy🤷♂️ Standardowo jeno świetliki🪰🪰 😁
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Lipca Sympatycy Opublikowano 15 Lipca Jo tradycyjnie.... no niy dom rady, a na dodatek żech poza domym
Klubowicze MarP Opublikowano Czwartek o 05:37 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 05:37 Jest plan przyjechać.
Klubowicze AREQ Opublikowano Czwartek o 10:03 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 10:03 Chyba dam rade
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano Czwartek o 18:51 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Czwartek o 18:51 Teraz 😉 3
Użytkownicy Nazir Opublikowano Czwartek o 19:52 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 19:52 Wielkie dzięki za super spędzony czas 🫠 1
Klubowicze Patryk Opublikowano Czwartek o 20:53 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 20:53 Dziękuję za miłe spotkanie. Dawno nie byłem w Chudowie i zaskoczyło mnie dużo miejsca w nowej części i do siedzenia, i do parkowania.👍 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano Czwartek o 21:14 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 21:14 Bardzo miło bylo zobaczyć dawno niewidziane twarze 🥰 . Dziękujemy za miłe popołudnie. Aneta, Jurek i gady, ktore nie załapały sie na zdjęcie 😉😅. Do następnego 😉🛵 2
Klubowicze nietoperz Opublikowano Piątek o 03:34 Klubowicze Opublikowano Piątek o 03:34 Aneta, Jurek i gady,.... Czyli gang nietoperzaków ! 🤣
Klubowicze kenobi Opublikowano Piątek o 03:59 Klubowicze Opublikowano Piątek o 03:59 23 minuty temu, nietoperz napisał(a): i gady,.... 🤣 🤔.....🤣.... 1
Klubowicze MarP Opublikowano Piątek o 05:06 Klubowicze Opublikowano Piątek o 05:06 Dziękujemy za miłe czwartkowe spotkanie 🙂👍 2
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano Sobota o 16:38 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 16:38 Nie teraz 😉, Dzięki za spota, było spoko. PS. Anetka dzięki. 3
Rekomendowane odpowiedzi