Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2017 Paweł musicie częściej wpadać w czwartki.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2017 Paweł musicie częściej wpadać w czwartki. Obowiązkowo
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ktoś się jutro wybiera na spota ??? Mam niespodzankę przymiarkową
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja się wybieram.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2017 a ja poproszę o niespodziankę za tydzień jutro mnie nie będzie
Klubowicze MarP Opublikowano 18 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2017 My też powinniśmy być
Marcin 78 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nie wiem czy dam radę przyjechać ,jak na razie Dawid w szpitalu , jak się coś zmieni to oczywiście przyjadę Dnia 5.01.2017 o 13:07, Joasia70 napisał: 1
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2017 2 godziny temu, Marcin 78 napisał: Nie wiem czy dam radę przyjechać ,jak na razie Dawid w szpitalu , jak się coś zmieni to oczywiście przyjadę Trzymamy kciuki za Dawida na 100 wszysto będzie ok. A do Was, to możemy nawet na kawkę przymiarkową skoczyć
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2017 2 godziny temu, Marcin 78 napisał: jak na razie Dawid w szpitalu no tak , chłopak dostał uczulenie na "nie chodzenie do szkoły" jeszcze tydzień i mu minie jak będzie wracał na zajęcia tak to rodzice nie daj boże jeszcze na narty albo inne sanki by wysłali a tak to w łóżeczku z komóreczką można poleżeć , nikt nie będzie marudził a jeszcze będą głaskać i słodycze przynosić 22 minuty temu, Ania 77 napisał: A do Was, to możemy nawet na kawkę przymiarkową skoczyć no tak, dziecko w szpitalu a rodzice imprezkę robią
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2017 6 minut temu, Joasia70 napisał: no tak , chłopak dostał uczulenie na "nie chodzenie do szkoły" jeszcze tydzień i mu minie jak będzie wracał na zajęcia tak to rodzice nie daj boże jeszcze na narty albo inne sanki by wysłali a tak to w łóżeczku z komóreczką można poleżeć , nikt nie będzie marudził a jeszcze będą głaskać i słodycze przynosić no tak, dziecko w szpitalu a rodzice imprezkę robią No, to jest często dobra diagnoza ..... paluszek i główka, ale tym razem jest bez ściemy, a wielka szkoda A już tam imprezki, kawka tylko ...
Marcin 78 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 5 godzin temu, Joasia70 napisał: no tak , chłopak dostał uczulenie na "nie chodzenie do szkoły" jeszcze tydzień i mu minie jak będzie wracał na zajęcia Asia wież mi Dawid na pewno nie dostanie uczulenia na brak szkoły ,prędzej na jej nadmiar 5 godzin temu, Joasia70 napisał: no tak, dziecko w szpitalu a rodzice imprezkę robią Pusta chata to trzeba wykorzystać okazję (od razu bez skojarzeń ,na wrzesien ,ani na październik niczego nie będzie ) 4 godziny temu, Ania 77 napisał: No, to jest często dobra diagnoza ..... paluszek i główka, ale tym razem jest bez ściemy, a wielka szkoda A już tam imprezki, kawka tylko ... Jest dobrze synuś wraca do zdrowia , jeszcze trochę i powrót do domu Oj tam ,ja po tych nerwach to się chyba zresetować muszę ,nowy rok a cały czas pod górę idzie . 2
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2017 Chyba te czwartki są teraz częściej. Dopiero wróciłem z poprzedniego a już znowu trzeba się szykować...... i znowu te żeberka ....
Klubowicze nietoperz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ciacho przyjedzie a my razem z nim. Do zobaczenia.
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja jak zwykle...monotematycznie......jeździć ktoś musi, by jeździć mógł ktoś...pozdrowionka dla Was!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2017 7 minut temu, kenobi napisał: Ja jak zwykle...monotematycznie......jeździć ktoś musi, by jeździć mógł ktoś...pozdrowionka dla Was! kenobi Ty zacznij tu swoje zdjęcie przy tych wpisach wstawić bo całkiem zapomnimy jak wyglądasz 4 godziny temu, nietoperz napisał: Ciacho przyjedzie a my razem z nim. Do zobaczenia. a ja zapraszam na ciacho za tydzień
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2017 A ja nadal walczę z
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 19 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Fajne te wirusy i bakterie w dolnym prawym rogu wyglądają prawie jak plemniki.
Marek62 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 sympatycznie wyglądają ale walcz z nimi i pokonaj zdrówka
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2017 Łączę się w monotematyczności z Kenobim :/ jak zwykle w pracy
Darkhem Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Niestety mnie też coś pokonało - to chyba przeziębienie. Pozdrawiam obecnych i zdrowszych
Klubowicze KasiaP Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dziękujemy za dzisiejsze spotkanie, pogaduchy i słodkości Jurek jeszcze raz życzymy 100 lat
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nas też pokonała ........ godzina i koło 23 zebraliśmy się do domów. Bardzo dziękuję za kolejne miłe spotkanie. Dziękuję za ciacho. Najlepszego!
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dziękuję za życzenia i za bardzo miłe spotkanie. Pozdrawiamy i do zobaczenia następnym razem.
Rekomendowane odpowiedzi