Darkhem Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dziękuje za miłe spotkanie i dobre ciacha. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w nowym roku
Sobier Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 2 godziny temu, Ania 77 napisał: Tylko napisz wcześniej to coś pysznego ukulam A Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję, za życzenia, prezenty i uściski. Szczęśliwego Nowego Roku życzymy i dużo zdrowia bo to najważniejsze. Do zobaczenia w przyszłym roku. No właśnie tego słowa mi brakowało UKULAM
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 i mamy dzis pierwszy czwartek 2017 roku , przebija się dziś ktoś przez zaspy w kierunku Kobióra ????
Marcin 78 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 No niestety dziś mnie nie będzie, siła wyższa nie pozwoli mi przybyć na pierwsze spotkanie w tym roku Życzę miłego spotkania i jak zawsze wspaniałej atmosfery
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 5 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 Nas niestety też nie będzie Miłego biesiadowania dla Tych co będą
Klubowicze MarP Opublikowano 5 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 Nas też dzisiaj nie będzie.
Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dzisiaj odpuszczamy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 nie to nie jadę na "szoping" wobec tego po pracy o!
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja w pracy, Moni chyba też odpuści
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja też jeszcze ten tydzień odpuszczam jeszcze troche obolały ,poza tym dziś ściągają szwy.
Marcin 78 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 52 minuty temu, Joasia70 napisał: nie to nie jadę na "szoping" wobec tego po pracy o! Asiu ja bym nie jechał na zakupy ,chyba że na spacer po galeri masz ochotę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 8 minut temu, Marcin 78 napisał: chyba że na spacer po galeri Ja bym nie ryzykował. Bo jeszcze ktoś pomyśli że skoro się tylko włóczy a nic nie kupuje to pewnie "Galerianka"
Ania Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 54 minuty temu, subaru gtb320 napisał: poza tym dziś ściągają szwy. Oby zrobili to szybko i bezboleśnie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 21 minut temu, arturo-bb napisał: Ja bym nie ryzykował. Bo jeszcze ktoś pomyśli że skoro się tylko włóczy a nic nie kupuje to pewnie "Galerianka" Artur nie ten przedział wiekowy ... niestety ? 33 minuty temu, Marcin 78 napisał: Asiu ja bym nie jechał na zakupy ,chyba że na spacer po galeri masz ochotę Marcin jak muszę kasę wydać na katalizator, coś do tłumika i alarm ... to chociaż na poprawę humoru jakąś torebkę sobie kupię albo inne szpilki
Użytkownicy Chop Opublikowano 5 Stycznia 2017 Użytkownicy Opublikowano 5 Stycznia 2017 A to ja też nie przyjadę Ale gdybyście planowali jakieś wyprawy na ten rok to dajcie cynka.
GadekW Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cholewka, czy to znaczy że ciacho od Ani przejdzie koło nosa... Ech... Sto lat Aniu!!!
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja jak zwykle monotematycznie.... Tak naprawdę to dziś wolne miałem mieć, ale że mrozy mają być to w nocy od 22.00 w Rybniku dyżur i ogrzewanie składów EZT . Mrozy idą...oby "prądu" nie zabrakło... Pozdrowionka!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 1 godzinę temu, kenobi napisał: w nocy od 22.00 w Rybniku dyżur i ogrzewanie składów EZT herbatę w termosie przynieść ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dnia 5.01.2017 o 20:01, Joasia70 napisał: herbatę w termosie przynieść ? Z "prądem" ? Ufff...i w miarę spokojnie.Jeden zawór zwrotny zamarzł,ale pochodnia dała radę... no ale to forum "maxi",a nie "olej kolej" więc już w temacie - ważne że "prawie że maxi" (50/90ccm) też dało radę (-18st.) tu nic nie zamarzło, nawet ja , no ale do paru lat "zastępczy burek śniegołaz-spider " nigdy mnie nie zawiódł... Dziś rano -23st. po ~10 "kopnięciu" (ja chyba nie, bo pojechałem do sklepu ). Dobra - znowu nie ten temat działu. Do następnego...w czwartek.
Jaropero Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 kenobi w takie mrozy jeździsz??? Szacun!
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dla mnie liczą się TYLKO 2oo! . Machalasy nie dla mnie. (a feee...). Za godzinę do pracy - moplik już nagrzany. (-12st.) .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2017 Kenobi tylko stringi z golfem ubieraj koniecznie na te mrozy, żebyś za badzo nie zmarzł chłopaku W czwartek, herbatę z cytrynką i malinkami dostaniesz ode mnie w nagrodę
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2017 O cholewcia! wczoraj zapomniałem ubrać , ale dziś nie zapomnę . Najbardziej to tylko palce u rąk...reszta luzik. Ale już z górki, dnia przybywa, wiosna będzie ! (jeszcze troszkę...damy radę...).
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dnia 30.12.2016 o 21:50, Darkhem napisał: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w nowym roku Może nie w temacie czwartkowego ale Darek mnie zaskoczył.Artykuł z świat motocykli nr 1 2017r 1
Rekomendowane odpowiedzi