GadekW Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Joasia70 napisał: ale super ciacha Asiu, a jak smakowały... Mniam mniam
Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzięki za spotkanie.Seba jeszcze raz najlepszego. Nieobecnych informuje że tak dobrych maszketów jeszcze na naszych spotkaniach nie było.(.bez słodzenia dupy)
Moni82 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 10 minut temu, pawel883 napisał: Nieobecnych informuje że tak dobrych maszketów jeszcze na naszych spotkaniach nie było.(.bez słodzenia dupy) Potwierdzam Pawełku pomimo,że byłam nieobecna (Seba dzięki za paket) Paweł dzięki za uściski. Wojtuś dzięki za prezenty Do zobaczenia w niedzielę.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jeszcze raz dziekuje za spotkanie,zyczenia I prezenty . Ciesze sie ze ciasto smakowalo, zasluga Wioli. Do zobaczenia w niedziele. 1
Jaki 40 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Seba Iza mówi,że ciacho pierwsza klasa bardzo dziękuję za tak smaczny poczęstunek. Jeszcze raz tym razem od Izy i odemnie STO LAT dużo zdrowia.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzięki za spotkanie, ciacha były przepyszne do niedzieli
Marcin 78 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzięki za spotkanie w miłym towarzystwie Seba jeszcze raz wszystkiego naj ... , a i najważniejsze to dużo zdrowia ,dzięki za pyszne ciacha 35 minut temu, pawel883 napisał: Nieobecnych informuje że tak dobrych maszketów jeszcze na naszych spotkaniach nie było.(.bez słodzenia dupy) Paweł i tu się zgodzę w 100% ,były powtórzę BYŁY zaj......fajnie smaczne ,ale to podobno zasługa Natalii Pozdrawiam i do niedzieli 1
Ania Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 My również dziękujemy za spotkanie i pogaduchy Seba jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego oraz dużo dużo zdrowia. Odnośnie ciacha- to było mega super pyszne i Ci co nie dojechali niech żałują Do niedzieli
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2016 18 godzin temu, Marcin 78 napisał: Och pyszności tyyyyle było Niestety praca i jakieś choróbsko i mnie dopadło
GadekW Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja też dziękuję za spot-kanie. Ciacha pyszne i do woli... Uwielbiam takie imprezy. Seba, jeszcze raz 100 lat i duuużo zdrówka. Wiola, Natalia dzięki za niebo w gębie. Do niedzieli...
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2016 Eh...zaś w pracy...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ale pięknie się wszyscy wpisują (proszę w odstępach co 20 minut bo od tego tłoku może serwer w stolicy ro.......lić) Jestem dziś . 1
Marcin 78 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dobra zaryzykuję najwyżej się coś stanie Oczywiście będę 1
Sympatycy krys70 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2016 My tyź Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2016 no to i ja przyjadę prawdo podobnie ostatni raz w tym roku
Ania Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 My dzisiaj odpadamy Pozdrawiamy wszystkich i życzymy udanego spotkania
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2016 A my spróbujemy dojechać.....Żartowalem bedziemy wydziargane e-ołówkiem
Ania Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ale tu cicho... No już...dawajcie jakieś zdjęcia z dzisiejszego spotkania
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin 78 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Grudnia 2016 No i kolejne wyjatkowe spotkanie zakończone ,dziękuję wszystkim za miłe spotkanie i pogaduchy .Solenizantom Zenkowi i Robertowi jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka , dzięki za pyszne słodkości .Tylko kaj jest ten co za.... zabrał faworki ,Krzysiek jak się nie podzielisz to ...... .Basia dziękuję za ciacho na wynos Pozdrawiam i do następnego 22 minuty temu, Ania napisał: No już...dawajcie jakieś zdjęcia z dzisiejszego spotkania Zdjęć nie będzie , cenzura nie przepuściła ,żeby żal nie było tym co nie przyjechali 4
Ania Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 13 minut temu, Marcin 78 napisał: Zdjęć nie będzie , cenzura nie przepuściła ,żeby żal nie było tym co nie przyjechali Mi jest żal od wczoraj- czyli od chwili gdy dowiedziałam się, że mnie nie będzie
Klubowicze MarP Opublikowano 16 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dziękujemy za kolejny wspólny czwartkowy wieczór Solenizantom życzymy jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dziękujemy za pyszności
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2016 i ja się na ciacha załapałam pychota serniczek, karpatka, faworki .... mniam mniam jeszcze raz wszystkiego najleszego dla solenizantów STO LAT Zenu i Robercie i całej reszcie zebranych ciachożerców dziękuję za miłe spotkanie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2016 Specjalnie pościłem przez dwa dni bo wiedziałem że będzie pysznie. I się nie zawiodłem. Teraz znów muszę pościć bo waga coś zawyża
Sympatycy krys70 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dziękuję wszystkim za spotkanie Solnizantom jeszcze raz wszystkiego najlepszego Ciacha były faktycznie bardzo dobre.Ech tak dobre, że aż ktoś faworki podprowadził Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 2
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 16 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2016 Bardzo dziękuję za ciacha. Zenek, Robert jeszcze raz wszystkiego dobrego
Rekomendowane odpowiedzi