Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2021 Ja bez transportu 🤪
Klubowicze Migu Opublikowano 28 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2021 Szkoda miałam ochotę przyjechać.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 28 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2021 My też w pracy....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2021 Moi mili dnia 11.11.2021 z okazji przyjęcia do Klubu naszych przyjaciół NIETOPERZY ( czyli Anetę i Jurka ) planujemy w trakcie spotkania Czwartkowego taką małą skromną imprezkę okolicznościową. Myślę że było by fajnie aby ( tak jak w latach ubiegłych ) powitać Ich w jak największym gronie. Tak więc przekazuję tą informację z wyprzedzeniem aby każdy kto tylko ma ochotę mógł jakoś dopasować swój grafik. Standardowo od kilku już lat zimowe spotkania są organizowane zamiennie Country Kobiór-Szałas Żory i w Listopadzie powinno to być w Szałasie ale że tam nie da się dogadać co do naszych oczekiwań ( chyba nie do końca są zainteresowani naszą obecnością w przeciwieństwie do właścicieli z Kobióra ) spotkanie to jak i przez cały Listopad będzie jeszcze w Kobiórze. Od Grudnia Szałas i potem na zmianę. Wszystkich serdecznie zapraszamy. 1
Klubowicze Migu Opublikowano 29 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2021 Kurcza a już miałem inny pomysł.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2021 Jak się nic nie usra ,to zapisuje w kalendarzu aby Anetę uściskać 😉.Bo ostatnio to tylko Anetką z świetokrzyskiego ściskam 🤪.Myślę że Paweł nie czyta🤣
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Października 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Października 2021 W dniu 29.10.2021 o 19:55, arturo-bb napisał: Moi mili dnia 11.11.2021 z okazji przyjęcia do Klubu naszych przyjaciół NIETOPERZY ( czyli Anetę i Jurka ) planujemy w trakcie spotkania Czwartkowego taką małą skromną imprezkę okolicznościową. Myślę że było by fajnie aby ( tak jak w latach ubiegłych ) powitać Ich w jak największym gronie. Tak więc przekazuję tą informację z wyprzedzeniem aby każdy kto tylko ma ochotę mógł jakoś dopasować swój grafik. Standardowo od kilku już lat zimowe spotkania są organizowane zamiennie Country Kobiór-Szałas Żory i w Listopadzie powinno to być w Szałasie ale że tam nie da się dogadać co do naszych oczekiwań ( chyba nie do końca są zainteresowani naszą obecnością w przeciwieństwie do właścicieli z Kobióra ) spotkanie to jak i przez cały Listopad będzie jeszcze w Kobiórze. Od Grudnia Szałas i potem na zmianę. Wszystkich serdecznie zapraszamy. ochotę mam ale Anetkę i Nietoperza będę ściskać w innym terminie, niestety 11.11 zaplanowany mam wyjazd ech, liczyłam, że w listopadzie będzie Szałas 😞
pachpach Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Pozdrawiam Nietoperzy !!! Pracuję 11.11 do 17 -tej . i bardzo chętnie przyjadę i będę świętował to wielkie wydarzenie !!! Co najwyżej trochę się spóźnię .
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2021 Jak się dziś nic nie zesra, to... 😊
mario3101 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 No to będę Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy tommac Opublikowano 4 Listopada 2021 Użytkownicy Opublikowano 4 Listopada 2021 Chyba nie dam rady
Klubowicze nietoperz Opublikowano 4 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2021 Nietoperz i Frodka będą !
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 4 Listopada 2021 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2021 Żeby nie było że nie napisał a przyjechał, będę. 2
Klubowicze karton Opublikowano 4 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2021 Spotkanie czwartkowe na stacji 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Listopada 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2021 Nieobecna.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 4 Listopada 2021 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2021 Jeszcze w robocie 🙁 3 godziny temu, karton napisał: Spotkanie czwartkowe na stacji Ładny plakat nad Zenkiem 🤪
mario3101 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Cyk my są Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze nietoperz Opublikowano 4 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2021 Dziękujemy za spotkanie ! Do zobaczenia za tydzień !
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2021 I my dziękujemy za spotkanko. Do zaś, a hnet.
pachpach Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 🤠Hej !!! Jak sytuacja wygląda na 11.11. Jak ktoś szuka transportu to pojadę z Knurowa chętnie po drodze zabiorę kogokolwiek ! Oczywiście po 17-tej. !
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2021 W zależności od sytuacji: albo auto i kotwica 😜 (ukochana), albo burek 😊 , albo w ostateczności skorzystam z propozycji Marku... 😬 😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2021 2 godziny temu, kenobi napisał: albo auto i kotwica 😜 (ukochana) No chyba zrobię skan tej wiadomości dla "kotwicy " 😉 Ciekawe czy się uśmieje 😜
Moni82 Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Nas niestety raczej nie będzie 😐
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Listopada 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2021 Jakby ktoś robił listę .... 🙂 to: Będę!
Rekomendowane odpowiedzi