Klubowicze nietoperz Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Piękne to wasze czwartkowe ! Myśmy się tak zagadali że nawet o zdjęciu zapomnieliśmy! Dziękujemy wszystkim za czwartkowe spotkanie w Chudowie! Było gwarno i wesoło! Oczywiście starym zwyczajem grupa Śląska wyjeżdżała jako ostatni motocykliści ! 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Dawno mnie nie było na Chudowie i zmiany ,zmiany ,zmiany. Ale na + Fajnie to teraz wyglada. Udało się pogadać z dwoma ekipami.👍 Dzięki za spota. 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia Coś zaburało się u mnie, krapi dysc....chyba dziś nici z Chudowa...
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia Ja byłem w pracy do późna.😁 Zbieram na Bieszczady 🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 21 Sierpnia 12 godzin temu, nietoperz napisał(a): ....Zbieram na Bieszczady 🤣 o panie, to do września tak minim po 16 godz. + wszystkie soboty. 😉 W niedziele odpuść. 😀 Teraz panie drożyzna w Bieszczadach taka, że hej 😜
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 6 minut temu, EndriuBis napisał(a): Teraz panie drożyzna w Bieszczadach taka, że hej 😜 Dlatego nie jeździsz w Bieszczady ? 🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 21 Sierpnia 24 minuty temu, arturo-bb napisał(a): Dlatego nie jeździsz w Bieszczady ? 🤣 cytując klasyka: "na 200 km to mi się nie chce wyciągać skutera z garażu" 🤣 zgadnij kto taki tekst kiedyś zapodał na tym forum ? 😜 a drożyzna swoją drogą.
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia Jurek - pogoń to towarzystwo...śmichy chichy z ludu pracującego sobie robią... 🤪
Klubowicze ziga Opublikowano 21 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 20 minut temu, kenobi napisał(a): ludu pracującego sobie robią. Czyżby wróciły chasła z poprzedniej epoki😛
Klubowicze nietoperz Opublikowano 22 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia ..... tak i kobiety na traktory !🤣
Klubowicze Migu Opublikowano 23 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia Niedzielny Chudów, Teraz. 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 23 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 Sierpnia 😁😁😁 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nietoperz Opublikowano 24 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Sierpnia 4
Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia Siema Czwartek czwarteczek czwartunio Ktos planuje podjechać dzisiaj na Chudów ???
Klubowicze MarP Opublikowano 27 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia Tym razem nie możemy przyjechać 😔
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia I'm w zachodnio- pomorskim. Pozdrawiamy.
Rekomendowane odpowiedzi