toMMasz Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam kolegów! Mój Burek poszedł na służbę do innego pana. Pozostaję z Wami, ale tylko na 4oo... Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 No i noech komuś służy. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 tomek na co polowanie teraz ? Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Pewnie nie wiesz Marcin ale Tomek pożegnał się właśnie z ostatnimi 2oo w swojej karierze co jest niestety smutne Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zaraz, zaraz ale jest jeszcze ipcja 3 kołowa. Nigdy nic nie wiadomo. A wilka zawsze do lasu ciągnie. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie widziałem Burka trajki, a do GW nie doskoczę... Na razie nawet 4oo nie bardzo mogę - dopiero może jeśli w automacie? I w nie każdej taxi się mieszczę... Odnośnik do komentarza
petrus34 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Tomku spokojnie, ja to przerabiałem rok temu i wiem jedno "Wilka z lasu wygonisz, ale lasu z wilka nie wygonisz" Wszyscy uważali że to koniec z 2oo a ja cichutko rozglądałem się za następcą Majki. Widziałem MP3 chyba to było 250 całkiem ciekawa opcja. Powrotu do zdrowia, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ech ja bym bardzo bardzo za ale moja miłość jest przeciw... Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jak kocha to nie powinna być przeciwko. Skoro tobie daje to frajdę A Mp3 jest i z 500 Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No ja właśnie Mp3 miałem na myśli. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 No zobaczymy, może Ją przekonam... Ale na razie przede mną długa droga do sprawności dwunoga. Jutro ma być pierwszy kroczek - może mi zdejmą tą betonową rynnę z ciała? Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Tomku na razie ZDRÓWKA a czas leczy rany. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jeśli kiedyś zasiądę za kierowniczką, to tylko w tej wersji: http://otomoto.pl/of...html#7e393c3cc3 Tak wygląda to cudo: A z kolei nasz przyjaciel Marcus woli białe sprzęty - więc mam i dla Niego ciekawą alternatywę... Odnośnik do komentarza
Jaropero Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jakiś miesiąc temu, miałem okazję widzieć takie cudeńko. Wracając z cotygodniowego niedzielnego objazdu naszych pięknych Beskidów już z daleka waliła mi długimi światłami po lusterkach na Wiślance, na wysokości Drogomyśla. Pomyślałem piękna i na dodatek wściekła maszyna. Ledwo mnie wyprzedziła - dojechaliśmy do korka, i tu doświadczyłem, co to jednak znaczy typowe moto. Między samochodami spokojnie dojechałem do Pawłowic (ok 10 km). Bestia niestety musiała grzecznie stać z puszkami. Ale nie powiem - maszyna wspaniała i pewnie każdy z nas widziałby coś takiego u siebie w garażu Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Tomek. Alternatywa tak- cena NIE Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dla mnie kicha do potęgi. Łączy w sobie wszystkie wady samochodu i motocykla ( jak gorąco to się pocisz , jak leje jesteś mokry , w korku stoisz , na zakrętach się nie pochyla ) No i cena KOSMOS Jedynie wygląd jest Ok. Mimo wszystko jeśli miał bym kupić coś z 3 kołami to Gilera Fuoco. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dla mnie kicha do potęgi. jak leje jesteś mokry , w korku stoisz , na zakrętach się nie pochyla Jak leje to tylko w BM-ce jesteś suchy a na zakrętach może nie jak szlifierka ale pochyla się a'la MP3.. W korku może i tak ale ten szpan - bezcenny... Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 pochyla się a'la MP3.. W korku może i tak ale ten szpan - bezcenny... Z tym pochylaniem jesteś pewny ? Bo ja widziałem że jest sztywny i przyklejony do asfaltu jak gokart. ( zresztą opony ma stricte samochodowe ) Trzeba uważać żeby siła odśrodkowa nie wysadziła cie z siodła. Co do szpanu to fakt - jest mega PS A jeśli to nie tajemnica to co powoduje że myślisz o takich wynalazkach ? Odnośnik do komentarza
Dawid lbn Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No i się stało... Sprzedałem moja czarnuchę... Natomiast zakupiłem co innego wiec wszelkie przejażdżki albo wypady wchodzą w grę Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jak dla mnie to Paneuropa dla emerytów Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam, po pierwsze jest piękne cacko po drugie, piękne cacko i po trzecie jest po prostu piękny, i to wszystko, pali jak smok na kacu, prędkością nie powala, za to cena nowego przyprawia o zawał serca, ale fakt lans jest nieziemski, a tu link do nowego przed oglądaniem proszę wziąć kropelki na serducho hi hi. http://allegro.pl/motocykl-brp-can-am-spyder-rt-se6-ltd-trojkolowiec-i5730174767.html Odnośnik do komentarza
Dawid lbn Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Honda nt650v Docelowo goldwing Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dla mnie celem jest 2oo jakie używa krzytro czyli BMW K1200LT taka europejska odmiana Gold Winga. Może jeszcze nie w tym sezonie ale w przyszłym będzie. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 To na Lubelskim zrobił się nam dział : Nasze plany i marzenia No Marcus - niezły plan, a Burgman zostanie w garażu BMW to "wielka krowa" - po bułki tym nie pojedziesz. Jak np. w planie mam Burgmana 650 lub Hondę NT ale 700v - generalnie uważam że motocykle po wyżej 1 litra nie dla mnie. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dla mnie to cel nie marzenie. Cel na końcówkę tego sezonu lub na sezon 2017 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi