Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2016 Na początku ubiegłego tygodnia skontaktowaliśmy się z wolontariuszką i jesteśmy już po najważniejszych ustaleniach. Przedstawiliśmy się, opowiedzieliśmy o Nas, naszej pasji i naszej już tradycji pomocy potrzebującym. Poznaliśmy rodziny i omówiliśmy szczegóły dotyczące ich potrzeby. Jak wyżej widać, zakupy trwają "pełną gębą" a część z nich (ta gabarytowo największa) zostanie do odebrania ze sklepu w dzień przekazania do magazynu SzP. Ja już szykuję "podmagazyn" i odbieram pierwsze dary i art. pomocowe (kartony, naklejki) aby za tydzień przyjąć Braci ze Szczecina, którzy przywiozą pełne prezentów bagażniki i wspólnie dokończymy Dzieło.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Urbi Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wszyscy Szlachetni, JESTEŚCIE WIELCY !!! Macie wielkie serca i wspaniałe dusze !!! BRAWO WY - BRAWO MY !!! Akcja już dobiega końca, za tydzień WIELKI FINAŁ, a Wy nadal pomagacie. OGROMNE SŁOWA PODZIĘKOWANIA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! STAN SKARBONKI "SZLACHETNEJ PACZKI BURGAMANII" na dzień 2-grudnia 2016r. wynosi... 7250,00 PLN !!! Zebraliśmy naprawdę dużo pieniędzy - TO NAPRAWDĘ POKAŹNA KWOTA !!! Pokazaliśmy, że chcemy i potrafimy pomagać. My już pomagamy (szczegółowa lista darczyńców TU), Wy też możecie - wystarczy wpłacić symboliczną "złotówkę" na podane konto. 3
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wojtku, na twoje ręce składam podziękowania dla całej ekipy Zachodniopomorskiej za zaangażowanie w projekt. Rodziny wybrane, zakupy zrobione, a teraz czeka nas najprzyjemniejszy moment - obdarowanie. Spytajcie wolontariusza-opiekuna "naszych" rodzin czy możecie uczestniczyć w przekazaniu prezentów. To często bardzo wzruszające chwile.Środków zebraliśmy bardzo dużo, to świadczy o naszej wrażliwość na innych. Teraz już jesteśmy po zakupach, więc kolejne wpłacane przez Brać burgmanijną środki będą pewnie zaczątkiem na kolejną edycję Szlachetnej Paczki w 2017.Jeszcze raz dziękuję !!!
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wojtku, dzielnie ogarniacie temat. Zgrana z Was ekipa i o to chodziło. W takiej grupie jest zawsze siła. Tak trzymajcie do końca.Mam dla Was miłą informację nasza mazowiecka spotowa puszka Szlachetnej Paczki została otwarta i komisyjnie podliczona. Suma wyszła dość ładna bo 379,96 zł Dla równego rachunku przekażę na Twoje ręce 400 zł. Grosz do grosza i wychodzi kokosza
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Grudnia 2016 Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2016 I ja składam THX na ręcę Urbiego ale mam świadomość, że w akcję włączył się cały region więc wielkie THX każdemu z osobna, że działacie, poświęcacie swój prywatny czas i ciągnięcie SZ.P. sezon 2016.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2016 Arturas, jesteście wielcy Słuchajcie, dla was to 5, 10, 20 złotych. Raptem dwa czy kilka piw mniej w zimowej porze... Dla innych to tydzień życia. Kilka takich wpłat, a mogą się ziścić czyjeś marzenia. Do jutra można przelewać każdą dowolną wpłatę... Dajmy komuś radość! Wystarczy parę kliknięć na koncie, numer ze zdrapki, sms czy kod z Tokena...
Sympatycy Grzech Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ja także się dokładam.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2016 Kochani Burgmaniacy Akcja dobiega końca - jutro już finał. Właśnie skończyłem pakować samochód. Jutro, przepraszam dziś, jedziemy z paczkami do Świnoujścia, aby przekazać je wybranym rodzinom. Przed nami ostatni i najważniejszy dzień pracy przy tegorocznej edycji Szlachetnej Paczki. Niestety kończy się nasza przygoda, a zarazem misja z tą wspaniałą akcją. Myślę, że wywiązaliśmy się z powierzonego nam zadania, a już dziś zrobimy wszystko, żeby godnie reprezentować Burgmanię podczas finału Szlachetnej Paczki. A teraz najświeższe podsumowanie naszej skarbonki... STAN SKARBONKI "SZLACHETNEJ PACZKI BURGAMANII" na dzień 9-grudnia 2016r. wynosi... 8025,00 PLN !!!!! Zebraliśmy rekordową sumę pieniędzy - to wręcz niewiarygodne !!! Pokazaliście, że jesteście wspaniałymi i wrażliwymi ludźmi!!! Macie bardzo dobre serca !!! BARDZO GORĄCO DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA OKAZANĄ POMOC !!! BRAWO WY - BRAWO MY !!! Pokazaliśmy, że nie jesteśmy obojętni, chcemy i potrafimy pomagać. Szczegółowa lista darczyńców TU
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2016 Już działamy w Świnoujściu 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Administrator Opublikowano 10 Grudnia 2016 Brawo na finał
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jedna rodzina "z głowy" 1
Lucjan73 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wyszło na prawdę na bogoto. Barwo WY
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2016 Super robota chłopaki Pozdrawiam Piootr
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2016 Towar dostarczony do magazynu
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2016 Brawo Wy! Miło jest pomagać innym w potrzebie 1
Sympatycy irasko Opublikowano 10 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2016 Pięknie....pokazaliście że DA SIĘ....Brawo ! 1
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udało się A teraz pora na odpoczynek
czemil Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Pięknie. Pozdrowienia dla całej GZ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Brawo Panowie. Pozdrawiam serdecznie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2016 Za nami długi i intensywny dzień, pełen wrażeń i różnych emocji, towarzyszących zakończeniu tegorocznej akcji Szlachetnej Paczki. Misja została wypełniona. Akcja doprowadzona do końca. Chyba wypadliśmy dobrze, i godnie reprezentowaliśmy naszą burgmanijną społeczność, co dało się to odczuć, widząc jak świnoujski sztab Szlachetnej Paczki przyjął nas ciepło i był zachwycony naszą postawą oraz całym zaangażowaniem, a na naklejkach by arturas kończąc. Artur, przy okazji, specjalne podziękowania dla Ciebie za tę pomoc i cały Twój wkład w tegoroczną edycję Szlachetnej Paczki. To takie spontanicznie słowa wdzięczności dla mojego warszawskiego przyjaciela, nieocenionego mentora podczas całej tegorocznej akcji. A teraz, na koniec dzisiejszego dnia, chciałbym bardzo, bardzo gorąco podziękować moim współtowarzyszom tegorocznej akcji, za zaangażowanie, za Waszą nieocenioną pomoc i wsparcie, a przede wszystkim za to, że JESTEŚCIE. Dziękuje. 1
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2016 A ja chciałbym podziękować wszystkim nam, którzy włączyli się w akcję Szlachetnej Paczki i monetarnie, i niemonetarnie.
Rekomendowane odpowiedzi