Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Po komentarzach Rzela jakoby KriSSo podjadał nie przestrzegają diety dementuje te pogłoski poniższym zdjęciem. Więcej zdjęć na wszelki wypadek nie wklejam;) Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 krzysiu trz było wziąć troszkę spalonego szaszłyka od Wojtka nie męcz się chłopie ja na Burgmani przytyłem 2 kg Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jak zwykle znów mam super fotkę Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
azjon Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jak zwykle znów mam super fotkę tak jakbyś chciał Krzyśkowi dmuchnąć sałatkę Odnośnik do komentarza
Trenex Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 No chłopak dobrze wygląda, dba o niego Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 KriSSo - co ci Twoi ziomale tak się czepiają Na nastepnym spotkaniu zapraszam do naszego stolika - nikt Ci u nas kalorii liczył nie będzie A swoją drogą miło było spotkać - szkoda że tak krótko i na zakończenie Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nikt mu kalorii nie liczy my tylko dbamy o jego zdrowię Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Kalorie to liczy KriSSo, gdyby nie my to już dawno by padł z niedożywienia ;-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Warn 20% !!! za zaśmiecanie tematu. Jeszcze jeden post o moich kaloriach w temacie O WYCIECZCE po Burgmanii i tydzień urlopu KriSSo No i dlaczego mi dokuczacie? Nie wystarczy Wam, że ze łzami w oczach oglądałem te karkówki z grila na Waszych talerzach? A do tego Sobier mi nawtykał, że nie ważę tyle, co PCX, tylko tyle, ile Harley-Davidson Electra Glide . KriSSo - co ci Twoi ziomale tak się czepiają Na nastepnym spotkaniu zapraszam do naszego stolika - nikt Ci u nas kalorii liczył nie będzie Dzięki Jędruś, z chęcią, bo GZ-towa loża szyderców jest nie do zniesienia A swoją drogą miło było spotkać - szkoda że tak krótko i na zakończenie I vice versa Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 KriSSo Ty nie słuchaj Sobiera bo On zawsze przesadza. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi