LWfilip Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witajcie. Pogoda dopisuje, cieplutko i ogólnie miło. Śmiganko w pełni i mam nadzieję, że obejdzie się bez przykrych przygód. Co do z okazji rozpoczęcia nowego miesiąca to wybieram się do Tolkmicka ( na zlocie tam jeszcze nie byłem) w piątek, więc może tam? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 To Ty zamiast na zlot Burgmanii w tym czasie jechać to do Tolkmicka się wybierasz ? Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ano Chwilowo, moja przygoda ze skuterami się zakończyła. Od kilku lat, jak wiecie, śmigam biegowcem i dobrze mi z tym. Nie jest wykluczone, że jeszcze na takim zlocie się pojawię, ale jeśli tak to chciał bym tam zajechać czymś co odpowiadać będzie stylistyką takiej imprezki. Może kiedyś. Zresztą, na forum PanEuropean, jest coraz więcej ludzi którzy wcześniej użytkowali maxiskutery. Uważam, że to naturalna kolej rzeczy i nic w tym złego.Wesoło wspominam czas spędzony na skuterze ale chwilowo to nie moja bajka. Na swoją obronę napiszę, że z dumą i ciągle mam na kurtce naszywkę Burgmani i Aprilia. Obok Honda na jednym rękawie. I noszę te naszywki z dumą. Pozdrawiam LwG. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 OKI, rozumiem. To nie był atak z mojej strony. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nawet mi to do głowy nie przyszło Mój wywód przyda się może tym co czytają, widzą moje posty, ale spotykają mnie na żywo zbyt często. Odnośnik do komentarza
azjon Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 a ja Bobasku zapieprzam na Panci na Burgmanię musimy się przecież choć raz w roku razem napić Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Do zobaczenia zatem na Burgmanii Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ha, Ha, Ha, Ciekawe kiedy to bedzie?? Ale kto wie?? Choć myślę, że akurat my to spotkamy się prędzej, przy okazji jakiegoś okolicowego kulanka Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Kujawiaki w Bieszczadach. Wczoraj było brodzenie skuterami po rzece. Dały radę. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witajcie dopiero dziś, po przerwie, wszedłem na forum. Widzę, że zabawa przednia i zwiedzanie i kulanie?? Towarzystwo wyborne to i zabawa przednia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Pierwsi bieszczadnicy już w domu. Ale wypad !!! Do następnego razu . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ja też już w domu. Było zaje...fajnie. Trzeba koniecznie to powtórzyć w innej części kraju a może Europy? Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Siemka. Ja też przed chwilką dojechałem. Dzięki za zajebiste spotkanko i kulanko. Po tych wszystkich winklach wszystko mnie boli. Potem napiszę o mojej przejażdżce po Tatrach. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Siemka. Ja też przed chwilką dojechałem. Dzięki za zajebiste spotkanko i kulanko. Po tych wszystkich winklach wszystko mnie boli. Potem napiszę o mojej przejażdżce po Tatrach. Witam Ciekawe co też kolegę boli hi hi hi . Mówiłem zostaw miśka w spokoju a ty co , że nie to teraz masz za swoje :lol1: . Gonić motocyklem miśka po szutrowych drogach Bieszczad a teraz go boli hi hi hi . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Siemanko ja pomału dochodzę do siebie, ale było fajowe kolanko :-) dzięki wszystkim za to :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ale niezle Polacy dzis zagrali, co? Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ale niezle Polacy dzis zagrali, co? PIęknie zagrali, naprawdę super. Aż przyjemnie było oglądać. Jedynie Milik powinien dostać w r ..... ale reszta super. W porównaniu do poprzedniego turnieju Euro 2012, to była po prostu przepaść. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 W pierwszych minutach, pomyślałem sobie,, ile nam Niemcy nawtykają " ale się wybronili ;-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 A może na przyszłość taki temat Można już rzucać fajki i odkładać http://rdtours.pl/ Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Fajny temat ta Rumunia, ale ja jadę swoim motocyklem. Nie wiem dlaczego, ale obcy sprzęt nie daje mi zbyt wiele frajdy z jazdy. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Przyszły rok jest już w moich planach zajęty. Jeśli oczywiście wypali. A mianowicie. Z Sylwią planujemy już od roku wyjazd do Bułgarii przez Rumunie Trasą Ttransfogarską i pozwiedzać kilka miejsc związanych między innymi z Panem Drakulą. A Bułgaria jest miejscem docelowym na może dwie tylko noce. Powrót już w zależności od sytuacji. To są moje plany na przyszły rok. A czy wypalą ??? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 No to Grzesiu masz ambitne plany . To może być świetna wyprawa. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Grześ zaczynam ci kibicować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi