Klubowicze Molo Opublikowano 24 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kochani,moja babcia jest w bardzo ciężkim stanie i musi zostać podana krew. Jeśli ktoś z Was chciałby pomóc,będę bardzo wdzięczna. Grupa krwi nie ma znaczenia. Należy tylko podać że krew dla Barbary Roszkowskiej ze szpitala im.Orłowskiego w Warszawie. Z góry bardzo dziękuję ? Odnośnik do komentarza
dejon Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ja z miłą chęcią ale miesiąc temu zdawałem :(wiec lipa... Napisane na Commodore C64.. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Maja 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jutro z Bunny stawimy się we właściwym punkcie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Molo Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Bardzo,bardzo dziękuje:) Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jak ogarnę kierat stawię się na Saskiej, Babci zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Molo zdrowia dla Babci Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Malgosia, nie moge w tej chwili oddac krwi, ale zycze duzo zdrowia dla babci Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jak wcześniej pisałem tak też I zrobiłem krew oddana.Babci jeszcze raz zdrowia źyczę. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Molo Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Bardzo wszystkim dziękuję w imieniu swoim i babci ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi