Sympatycy robert1973 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2016 Wspólnie doszliśmy do konsensusu i zrozumieliśmy popełnione błędy. Jak Lucjan73 słusznie zauważył : Cytuj Szkoda tylko że za pomocą publicznego forum a nie osobiście. Może taka nauczka jest raz na jakiś czas potrzebna. Tak naprawdę cała istota tego tematu to niespełnione obietnice i niedogadanie mam nadzieję że przyszłym zakupującym i sprzedającym da ten temat do myślenia i bardziej rzetelnie podejdą do sprawy zakupu/sprzedaży
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2016 "Każdy jest tylko człowiekiem Klubowicz czy forumowicz i każdy z Nas może popełnić błędy najważniejsze jest to, że potrafimy się do nich przyznać i wyciągnąć wnioski" AMEN
Klubowicze sonor Opublikowano 18 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2016 A Ja dodam w temacie od siebie,że od Krzytra w zeszłym roku zakupiony został Burgman AN650 Executive,jeździ nim mój ojczulek, ZADOWOLONY,bez wad,po naprawie CVT (padła na Chorwacji,jak co po niektórzy wiedzą) i wszystko gra.
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2016 Jak pisałem już wcześniej "nie można było tak od razu " ale "gratki", że skończyło się tak jak myślałem . Klasa i tak powinno być.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2016 W dniu 18.05.2016 o 09:01, krzytro napisał(a): "Każdy jest tylko człowiekiem Klubowicz czy forumowicz i każdy z Nas może popełnić błędy najważniejsze jest to, że potrafimy się do nich przyznać i wyciągnąć wnioski" AMEN Myślę że to zdanie podsumowujące zaistniałą sytuację, kończy temat . A Robert jest już nareszcie usatysfakcjonowany i może brykać z Monią na Burku Brawo Wy :clapping:
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2016 Myślę że w tym momencie dobrze by było zamknąć temat bo za dużo się tu pojawia "teori spiskowych" odbiegających zbytnio od meritum.
Rekomendowane odpowiedzi