Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jak nie należy kupować skutera

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Wspólnie doszliśmy do konsensusu i zrozumieliśmy popełnione błędy. Jak Lucjan73 słusznie zauważył :

Szkoda tylko że za pomocą publicznego forum a nie osobiście. Może taka nauczka jest raz na jakiś czas potrzebna.

Tak naprawdę cała istota tego tematu to niespełnione obietnice i niedogadanie mam nadzieję że przyszłym zakupującym i sprzedającym da ten temat do myślenia i bardziej rzetelnie podejdą do sprawy zakupu/sprzedaży

• Klubowicze
Opublikowano

"Każdy jest tylko człowiekiem Klubowicz czy forumowicz i każdy z Nas może popełnić błędy najważniejsze jest to, że potrafimy się do nich przyznać i wyciągnąć wnioski"

AMEN

• Klubowicze
Opublikowano

A Ja dodam w temacie od siebie,że od Krzytra w zeszłym roku zakupiony został Burgman AN650 Executive,jeździ nim mój ojczulek, ZADOWOLONY,bez wad,po naprawie CVT (padła na Chorwacji,jak co po niektórzy wiedzą) i wszystko gra.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak pisałem już wcześniej "nie można było tak od razu " ;)

ale "gratki", że skończyło się tak jak myślałem :clapping: .

Klasa i tak powinno być.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 18.05.2016 o 09:01, krzytro napisał(a):

"Każdy jest tylko człowiekiem Klubowicz czy forumowicz i każdy z Nas może popełnić błędy najważniejsze jest to, że potrafimy się do nich przyznać i wyciągnąć wnioski"

AMEN

Myślę że to zdanie podsumowujące zaistniałą sytuację, kończy temat .

A Robert jest już nareszcie usatysfakcjonowany i może brykać z Monią na Burku :lol1:

Brawo Wy :clapping: :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Myślę że w tym momencie dobrze by było zamknąć temat bo za dużo się tu pojawia "teori spiskowych" odbiegających zbytnio od meritum.