dziadzia Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam może dzisiaj małe kulanko ? Pogoda super, a mnie od rana wrobili w wędzenie kiełbasek, No i kończyłem nowe lokum dla motocykla, ale teraz jestem wolny, a tu trochę dla zaostrzenia apetytu hi hi Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 O kurczę, dziadzia super. To Twój sprzęt? Robi wrażenie. Wziąłbyś pęczek na Burgmanię, poprobujemy . Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tak tak to mój sprzęcior, przepraszam na burgmanie nie mogę jechać, ale na wrześniową majówkę do Świnoujścia postaram się przyjechać z plecaczkiem więc jak będę to masz jak w banku że posmakujesz pozdrawiam Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ja też chcę Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nie ma sprawy Romek. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Hmm... nic nie zrobi bo po co ? Ale jak masz jakieś ciekawe pomysły to zakładaj nowy temat... np "Lato 2016" Odnośnik do komentarza
mefisto.diabel Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Łódź totalnie mnie nie bawi. Okolice może, ale bez ciśnienia. Bełchatów-Kamieńsk - posądzam Przemo, że mnie zadziwisz, bo ja w tych miejscach nie widzę nic ciekawego, ale moja wiedza umywa się do Twojej. Elbląg? OK. A może Malbork? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi