MopsX Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, Jeśli ktoś ma ochotę uderzyć w jakąś krótszą lub dłuższą trasę zapraszam Niżej filmik z wycieczki do Kazimierza Dolnego Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 A nie byłoby lepiej szukać towarzystwa w dziale regionalnym? http://www.forum.burgmania.net/forum/22-lubelskie/ Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Cześć. Pewnie lepiej, ale kolega chyba od niedawna na forum. MopsX szukaj na lubelskim forum. A swoją drogą ja do Kazimierza mam bliziutko bo około 25 km. Pozdrawiam Sylwek. Ps. Może udałoby się spotkać w sobotę około 17tej na ul. Puławskiej w McDonalds? Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Sobota może być nawet bardzo. Odnośnik do komentarza
MopsX Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jak w poprzednim temacie ja też z chęcią się pokaże Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ok no to wstępnie jesteśmy umówieni. Tetaz tylko pogoda niech będzie łaskawa. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam kolegów z za miedzy. Może tutaj ktoś chętny. http://www.suzuki-mo...sci/2016/160318 Szkolenie kosztuje 170,00 zł. Rzeszowska edycja odbędzie się w Biłgoraju na torze kartingowym - 25 czerwca br. (sobota) - z Lublina bliżej jak z Rzeszowa , tym bardziej że chyba Wasz dealer Suzuki nie bierze udziału w akcji. Niestety szkolenie dostępne tylko dla kierowników SUZUKI. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 EndriuBis dzięki za zajawkę. Intensywnie przemyślę to bo uczyć się warto zawsze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi